2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 71 پست

آخوند ؟؟؟ 😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏

اره بره آخوند بشه😏

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمرا شرط گذاشتم براش من چادر میپوشم بیرون ولی وقتی گردش یا عروسی میریم نه و ارایشم کامل میکنم و اصلا ...

مگه میشه زن طلبه باشی و ارایش کامل کنی

شوهرشمامیخواد بره بالای متبر بگه خانما ارایش نکنید

عزیزم فکرمیکنم عقاید و فرهنگاتون باهم متفاوته خیلی سخته

قصد رو نباید در نظر میگرفتی ک. بالاخره درسش رو خونده احتمالش زیاد بود ی روز مجبور بشه بپوشه. یا دلش ...

یعنی چی عروس حضرت زهرا شده؟؟؟ منظورتون چون سید هستن

❤دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

اره عزیزم چون سید هستن میگن عروس حضرت زهرا شده

چه جالب آخه من و همسرم جفتمون سید هستیم شنیدم میگن اولاد پیامبرید اما عروس حضرت زهرا برام جالب بود

❤دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

چه جالب آخه من و همسرم جفتمون سید هستیم شنیدم میگن اولاد پیامبرید اما عروس حضرت زهرا برام جالب بود

اره منم بعد از ازدواجم شنیدم

الان شما هم اولادشی هم عروسش😍😍😍

😆😆😆
اره منم بعد از ازدواجم شنیدم الان شما هم اولادشی هم عروسش😍😍😍

آخی چقدر ذوق زده شدم😂😂😍😍😍

سادادت فرزندان حضرت زهرا هستن دیگه

شما عروس حضرت زهرایی چون همسرتون هم سادات هستن

همسرتون هم داماد حضرت زهران چون خانمشون ساداتن

و البته قبل اون هم ک هردو از اولاد حضرت زهرا هستین و نور چشم

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
سادادت فرزندان حضرت زهرا هستن دیگه شما عروس حضرت زهرایی چون همسرتون هم سادات هستن همسرتون هم داماد ...

وای مرسی عزیزم 😍😘😘 چقدر ذوق داره این تعریفی که درمورد سادات هست حس خوبی بهم دست داد مرسی واقعا