2777
2789
عنوان

افغانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3212 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست نیست بخاطر علاقه شخصیت به هم وطن خودت توهین کنی😒

علاقه شخصی چیه؟؟؟ 

بعضی ایرانیها کلا خیلی بیشعورن معلوم نیست کجا بزرگ شدن که به یک انسان توهین میکنن چرا چووووون افغان هست😮

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

هر جایی خوب و بد داره مثلا قوم هزاره در افغانستان به قوم خلافکار و قاچاقچی معروفند

هر قومی هم خوب و بد داره😑

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
کلا نژاد پرستیم😑

و مرده پرست

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

اره واقعا کاره بدیه والا من ایرانی ام و قیافه ام یخورده شبیه اوناس هرجا میرم مردم با حرفا و کاراشون اذیتم میکنن و خیلی ناراحت میشم بیچاره افغانیا ببین چی میکشن دگ هر چی باشه همه انسانیم این کار درست نیس و من از بچگی این مشکل رو داشتم و روی روانم تاثیر گذاشته.ی بار رفتم بیمه یه زنه برگشت گف وای این افغانیا بیمه هم دارن معلوم نیس تو ایران ما چقدر خوشن نمیرن بیرون برای چی ب اینا بیمه دادن منم ناراحت شدم گفتم خانوم از سن و سالت خجالت بکش اینجوری قضاوت نکن من ایرانی ام بعدشم مگه خرج افغانیا رو تو میدی ک حرصشونو میخوری دهنشو بست

برای زندگی همدیگر دعا کنیم 
علاقه شخصی چیه؟؟؟  بعضی ایرانیها کلا خیلی بیشعورن معلوم نیست کجا بزرگ شدن که به یک انسان توهین ...

ببشعور کسیه که به هم وطنش اینا رو میگه 

ن هاینکه افغانها اصلا به ایرانیا توهین نمیکنن!!

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
علاقه شخصی چیه؟؟؟  بعضی ایرانیها کلا خیلی بیشعورن معلوم نیست کجا بزرگ شدن که به یک انسان توهین ...

حرفت درسته من خودم دیدم یه دختره با یه دختره افغانی دعواش شد همش بش میگف برو گمشو افغانی بیا از فلان جای ایرانیا بخور..انقد اون دختره که اهل افغانستان بود گریه کرد..

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
نه اتفاقا دوستام هزاره هستن و قوم هزاره میشناسم سنی هاشون انوجورین

نه من دوست سنی هم دارم خیلی خوبن ..

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

وای نی نی هاشون  انقد نازن که حد نداره،منکه یجا ببینمشون خودمو میزنم،به حالت غش میرسم،از بس که بامزه ان،زناشونم مظلومن بعضیاشونم خییییلی خوشگلن،خیییلی

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.

ما یه همسایه افغان داشتیم،زن دوم شوهرش بود..زن اول فوت کرده بود..بچه‌های شوهرشو خیلی اذیت میکرد.. دختر بچه هر روز میومد خونه مامانم وسیله میگرفت، مامانم بهش خوارکی و غذا میداد میگفت همینجا بخور و برو..نامادریش دختره رو تو سرمای زمستون میفرستاد تو حیاط که با آب سرد لباس بشوره.. فقط باید میدیدین دستاش چجوری بود.. مثل دست یه مردی که 50ساله کارگری میکنه.. مامانم انقد با کرم دستاشو ماساژ داد..پول جمع کرد واسشون بخاری خرید، از طرف مدرسه هم رفتن نامادریشو تهدید کردن گفتن یه بار دیگه این بچه رو اذیت کنی ازت شکایت میکنیم.. شوهرش خیلی آدم خوبی بود، بنده خدا تو تصادف پاش قطع شده بود و با همون وضعش کارگری میکرد، بچه‌ها همشون مظلوم، ولی این زنه  

🖤