2777
2789
عنوان

افغانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3214 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و مرده پرست

والله مامان بابام کلی مراسم عزا میرن شهر کوچیکه هر کی بمیره حداقل یه سالاکم علیکی باهاش دلشان می گم خونوادشون که شما رو نمیشناسن میگن ثواب داره😯😯😯😯

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد

میخواستم بگم هواپیمای ما سقوط کرد کانادا واسه ما چکارای کرد حتی تو مراسم یاد بود خارجی هام شرکت کردن ولی ما ایرانیا هنوز نژاد پرست داریم ایشالا ماهم این فرهنگ غلط کنار بزاریم و پیشرفت کنیم😂😂

ببشعور کسیه که به هم وطنش اینا رو میگه  ن هاینکه افغانها اصلا به ایرانیا توهین نمیکنن!!

بیشعور کسیه که به یک انسان توهین کنه فرق نمیکنه افغانستانی باشه یا آمریکایی 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

نه بابا قوم مظلوم هزاره هستن سنی ها هستن که طالب و داعش میشن 

سنی شیعه نداریم 

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
میخواستم بگم هواپیمای ما سقوط کرد کانادا واسه ما چکارای کرد حتی تو مراسم یاد بود خارجی هام شرکت کردن ...

یکیشون الان میبینی که همینجاست شفا هم پیدا نمیکنن

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

سنی شیعه نداریم 

آفرین ما تو ایران کلی سنی داریم نباید توهین کنیم..

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
یه آقای افغان میشناسم،طراح سرامیک و سنگای گرانیتی، مهندسا و پولدارا واسش سر و دست میشکنن،انقدر هنرمن ...

میشه شماره اون اقا رو بمن بدی برای بابام میخام دنبال طراح سرامیک هس یا اگه پیج داره ادرس پیج بدی 

برای زندگی همدیگر دعا کنیم 
میشه شماره اون اقا رو بمن بدی برای بابام میخام دنبال طراح سرامیک هس یا اگه پیج داره ادرس پیج بدی&nbs ...

دستمزدشون بالاستا ایرادی نداره عزیزم؟

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367