2789
عنوان

چشم زخم

718 بازدید | 42 پست

کسی که اعتقاد نداره باهام کلکل نکنه .

بچه ها من زن داداشام خیلی حسود هستن هر چیزی میخرم میگن همیشه خرید میکنی در صورتی که خودشون بهترین خونه زندگی و لباس ها میخرن و خاتواده بابام خیلی حمایتشون میکنن.

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ولی ما که دستمون تو جیب خودمونه و شده مدتها خرید نمیکنیم تا چیزی میخریم به جای مبارکه میگن چرا خریدی خیلی گرونه کاش ما پولش داشتیم یا مسافرت میریم میخوان بترکن. جلو روم میگن خوشبحالت ما پولش نداریم .من سالها نازایی داشتیم اونا بچه داشتن و خرج بچه .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ما دوتایی مسافرت میرفتیم و زیاد خرج نمی کردیم مثلا خرید نمی کردیم به اون صورت فقط می گشتیم. جوری شده هر وقت میرم مسافرت گوشیم خاموش میکنم از راه دور بازم زهرم میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چشم زخم که هست حتی خارجی ها بهش میگن چشم شیطان 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

مثلا دیشب دیدمش خیلی حسوده برای سرویس بچه گفت خوشبحالتون یکی برای ما هم بخرید .بچه ها از وقتی برگشتیم شوهرم یه جوری شده حرف باهام نمیزنه ازم فاصله میگیره .منو گزاشت خونه و رفت و چیزی ازش می پرسم بد جواب میده .

چشم زخم وجود داره بیشترم از اطرافیان که می‌شناسن میاد، همیشه چهار قل بخون خوبه

من با غریبه رفت و آمدی ندارم فامیلام خیلی حسودن .دوتا زن دایی دارم زندگی من زیر ذره بین گزاشتن .مسافرت میرم هی پیام میدن گوشیم خاموش میکنم از دستشون 

مثلا دیشب دیدمش خیلی حسوده برای سرویس بچه گفت خوشبحالتون یکی برای ما هم بخرید .بچه ها از وقتی برگشتی ...

سعی کن هر وقت میخواهی با اونا روبرو بشی چهار قل و وان یکاد بخونی و ایت الکرسی و لباس هات آبی باشه رنگ آبی اشعه چشم برمیگردونه بعد هر دیدار اسپند دود کن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
انقدر بدم میاد از آدمایی که توی چشم آدم میگن خوش به حالتون

بخدا اینقدر تو زندگیم سختی کشیدیم اونا جای ما یه روز تحمل نداشتن .خیلی ناشکری میکنه و همش اهل مقایسه کردنه. اگه چیزی بخرم یا لباس و طلای جدید با داداشم دعوا راه میندازه 

من با غریبه رفت و آمدی ندارم فامیلام خیلی حسودن .دوتا زن دایی دارم زندگی من زیر ذره بین گزاشتن .مساف ...

تو همه خانواده ها حسادت و چشم زدن هست، هم صدقه بذار هم چهار قل بنویس با خودت داشته باش، چهار قل برای رفع چشم دیگران خوبه امتحانش کن

گر نگهدار من آنست که من میدانم....