2789
عنوان

چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 42 پست
یا ودود ۱۰۰۱ بار بخون شوهرت باهات خوب شه. صدقه بده برا چشم زخم هرکسی رو دیدی ۳ بار بگو ماشاالله لا ...

اگه کس دیگری شوهرش باهاش بد شده باشه میشه به جای اون شخص خوند تا رابطه شون درست بشه چون خود اوندشخص الان حال خوبی نداره مثلا من میتونم به جاش بخونم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂😂😂مردم چندی بیکارن😂😂

تا دلت بخواد عزیزم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
آقا من یه عمه دارم هروقت من وببینه یه بلای ناگهانی سرم میاد  هر چقدرم سعی میکنم منو نبینه یهو ...

خخخ

آقا من یه عمه دارم هروقت من وببینه یه بلای ناگهانی سرم میاد  هر چقدرم سعی میکنم منو نبینه یهو ...

یک ایه هست میگن بخونی طرف نمیبینتت ولی یادم رفته

بهترين راه اينه قعطه رابطه كني من ازين بلاها و چشم زخما سرم زياد اومده و واقعا بهش به شدت اعتقاد دا ...

در جریان زندگیمون نمیزارمش .خودشون فضولن رفت و آمد هم ندارم بیشتر خونه مامانم میبینمشون ولی همیشه سراغ مامانم میگیرن میدونن کجام و چیکار میکنم .بعدش محیط کوچیکه همه چی زود بقیه متوجه میشن .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
اگه کس دیگری شوهرش باهاش بد شده باشه میشه به جای اون شخص خوند تا رابطه شون درست بشه چون خود اوندشخص ...

به نیابت از اون شخص بخون 

تا حالا امتحان نکردم اما امیدوارم اثر کنه.

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
به نیابت از اون شخص بخون  تا حالا امتحان نکردم اما امیدوارم اثر کنه.

ممنونم امتحان میکنم 🌹❤

در جریان زندگیمون نمیزارمش .خودشون فضولن رفت و آمد هم ندارم بیشتر خونه مامانم میبینمشون ولی همیشه سر ...

به مامانت هم بگو کمی سیاست به خرج بده همه چی بهشون نگه مثلا مسافرتتون و اینا را 

منم معتقدم .همیشه تو دلت ماشالله لاحول ولاقوه الا بلاه رو بخون.چندنفرو ک میدونم چشمم میزنن ازشون دور ...

مشکل اینه اونا فضولی میکنن تو زندگی من وخیلی پیگیر هستن .من اصلا ازشون خبری هم نمیگیرم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
یک ایه هست میگن بخونی طرف نمیبینتت ولی یادم رفته

وَ جَعَلْنَا مِن بَیْنِ أَیْدِیهِمْ سَدّاً وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدّاً فَأَغْشَیْنَاهُمْ فَهُمْ لَا یُبْصِرُونَ 

۷ بار بخونی

من تو امتحانات میخوندم اشکالامو نبینن

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
به مامانت هم بگو کمی سیاست به خرج بده همه چی بهشون نگه مثلا مسافرتتون و اینا را 

مامانم اینقدر سادس همه چی میگه. یه انتظار دیکه دارن اینه که وقتی میریم مسافرت با هم بریم شوهرم دوست نداره میگه خیلی غر میزنن من خوشم نمیاد ازشون منم همیشه میگم یهویی شد بیش تر بخاطر اینکه بهشون نمیگیم اینجوری رفتار میکنن .همش انتظار بیجا دارن

وَ جَعَلْنَا مِن بَیْنِ أَیْدِیهِمْ سَدّاً وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدّاً فَأَغْشَیْنَاهُمْ فَهُمْ لَا یُب ...

❤❤❤❤👌👌👌👌