نابیناغصه نخور....!!! در دنیاچیزقشنگی برای دیدن وجودندارد...!!!ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم....!!! باورکن...!!! ماهی هاگریه هایشان دیده نمیشود...!!! گرگها خوابیدنشان...!!! عقاب هاسکوتشان....!!! وانسانها درونشااان......!!!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
غول بیابونی بی احساس و خودخواہ و پرادعا و پیچیدہ و مغرور و بی محبت۔۔۔ببخشید دگہ تصورات ھمہ جدیدا ایطور شدہ اگہ حضرت عالی این ویژگیارو ندارین حرفمو ب دل نگیرین🌹
بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹
عذر خواھی میکنم حرفی زدم ک بھتون بر بخورہ؟۔۔اخہ اگہ تاپیکایہ خانما رو بخونین ھمین حرفایہ منو برداشت میکنین از شخصیت مردا۔۔در واقع نظر سنجی از جانب خانما اینطور میگہ
بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹