2821
2789
عنوان

حس شیشم🤮😷

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 129 پست
اره لیسانس مدیریت

مرسی ابجی خوشحال شدم لطف کردین۔۔خوابم میاد😴😴۔۔شبتون اروم 💋

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹

اگه اینجا بگم حس شیشمم خوبه اکانتم میپکه😂

ایمیل و شماره هم دیگه ندارم😂

نابیناغصه نخور....!!! در دنیاچیزقشنگی برای دیدن وجودندارد...!!!ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم....!!! باورکن...!!! ماهی هاگریه هایشان دیده نمیشود...!!! گرگها خوابیدنشان...!!! عقاب هاسکوتشان....!!! وانسانها درونشااان......!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه اینجا بگم حس شیشمم خوبه اکانتم میپکه😂 ایمیل و شماره هم دیگه ندارم😂

😂😂😂🤐🤐🤐🤐

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹
چرا؟

بنظرخودتون واقعیتہ؟

متوجه نشدم

حس شیشومو میگم🙄

واقعی تو بعضی ها

اھان۔۔۔فقط جنبہ فان دارہ ب عقیدہ من۔۔منم ب بعضیا میگفتم حستون چیہ و فلان اما واسہ سرگرمی

اھان۔۔۔فقط جنبہ فان دارہ ب عقیدہ من۔۔منم ب بعضیا میگفتم حستون چیہ و فلان اما واسہ سرگرمی

اره اون هم میشه ولی بعضی ها ی حس هایی دارن درمورد بعضی کارها انگار ی چیزی تو دلشون یا دهنشوندمیزاره که جواب مثبت یا منفی بده 

من اعتقاد دارم

پاک شده نتونستم بخونم

فک نمیکردم مردا ھم ب این چیزا معتقد باشن 😁

چرا آخه مگه مارو چطور تصور میکنید

غول بیابونی بی احساس و خودخواہ و پرادعا و پیچیدہ و مغرور و بی محبت۔۔۔ببخشید دگہ تصورات ھمہ جدیدا ایطور شدہ اگہ حضرت عالی این ویژگیارو ندارین حرفمو ب دل نگیرین🌹

ولی شمارو ی جور دیگه فرض کردم که هم کلام شدم

عذر خواھی میکنم حرفی زدم ک بھتون بر بخورہ؟۔۔اخہ اگہ تاپیکایہ خانما رو بخونین ھمین حرفایہ منو برداشت میکنین از شخصیت مردا۔۔در واقع نظر سنجی از جانب خانما اینطور میگہ

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز