2821
2789
عنوان

حس شیشم🤮😷

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 129 پست

اینجا ص ۳پایینو ببین..اونم کیک خیس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3696108/عکس-عکس-های-خوشمزهدستور

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ممنونتم❤❤❤

خواهش

شب خوش

بازم سوال داشتی بپرس

تاپیک شیرینی و کیک بازم میزنم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

https://www.2nafare.com/کیک-فنجانی-بدون-فر/ این سایت دو نفره همه چیش خوبه بعد میتونی سراشپز پاپیو ...

ھمون با فر درست میکنم دردسر چرا😁😂😍😘😘

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹
خواهش شب خوش بازم سوال داشتی بپرس تاپیک شیرینی و کیک بازم میزنم

مرسی گلم چشم۔۔۔شبتون اروم🌹

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹
ھمون با فر درست میکنم دردسر چرا😁😂😍😘😘

منم تو قابلمه امتحان کردم باحاله😃

اب میزاری جوش بیاد

تا نصفه فنجون اب باشه

بعد نصف فنجونا رو مواد کیک میریزی میزاری داخل اب جوش

درشو دم کنی میزاری میبندی

با گاز کم تا بیست دقیقه

بعد گاز خاموش میکنی.درشو باز نمیکنی تا یک ربع

با گاز خاموش دم میکشه

بعد امادس

خیلی هم پف میکنه

ولی اونی که تو فر درست میشه بافت کیکش عالیه

و خوشمزه تر

منم تو قابلمه امتحان کردم باحاله😃 اب میزاری جوش بیاد تا نصفه فنجون اب باشه بعد نصف فنجونا رو موا ...

مرسی۔۔۔فک کنم با این غذاھایی ک شما میپزین شوھرتون الان باید ۱۰۰کیلو باشن۔۔لامصب عاالین 😋😍

نه چاق نیستیم

البته خودم استعدادشو دارم هااا😁😁😁ولی نمیزارم زیاد چاق شم

ولی اونی که تو فر درست میشه بافت کیکش عالیه و خوشمزه تر

شما چطور تو این سن ایقد تجربہ اشپزیہ خوبو دارین۔۔کتاب بنویسین خوب

نه چاق نیستیم البته خودم استعدادشو دارم هااا😁😁😁ولی نمیزارم زیاد چاق شم

میتونین از راہ کتاب نوشتن اشپزہ معروفی بشینا

شما چطور تو این سن ایقد تجربہ اشپزیہ خوبو دارین۔۔کتاب بنویسین خوب

کسی کتاب میخونه؟

منم از اینترنت یاد گرفتم

کم کم تجربه زیاد میشه.همین

میتونین از راہ کتاب نوشتن اشپزہ معروفی بشینا

نه بابا در اون حد نیستم

از من بهترم هست

اگر سراشپز پاپیون نصب کنین میدونین چی میگم😑😑😑

کسی کتاب میخونه؟ منم از اینترنت یاد گرفتم کم کم تجربه زیاد میشه.همین

ارہ البتہ اینم ھست کتاب خون نداریم۔۔😆۔۔۔بسیارم عالی۔تحصیلاتہ دانشگاھی دارین؟

ارہ البتہ اینم ھست کتاب خون نداریم۔۔😆۔۔۔بسیارم عالی۔تحصیلاتہ دانشگاھی دارین؟

اره لیسانس مدیریت

نه بابا در اون حد نیستم از من بهترم هست اگر سراشپز پاپیون نصب کنین میدونین چی میگم😑😑😑

خب سنتون کمہ میتونین جاشو بگیرین ھر چیزی ممکنہ اگہ تمرکزتونو بزارین روش😉

2823
2791
2779
2792