2821
2789
عنوان

حس شیشم🤮😷

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 129 پست
اخه اون میوه ای و ... دوس داره من شکلاتی دوس دارم منظورش اینه شکلاتی درست نکن وگرنه نصف یه کیک می ...

خخخ  مطمئنین قندتون نرمالہ🤔

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹
ارہ ھست۔۔۔ھم تو فر ھم رو اجاق😂۔۔۔لطفا

چ خوب ک داری

ببین چند تا نکته رو رعایت کنی راحت میشه کیک درست کرد

کیک شکلاتی

پرتقالی

نارنگی

هویج و گردو

سیب و دارچین

چی دوس داری؟

همشون راحتن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چ خوب ک داری ببین چند تا نکته رو رعایت کنی راحت میشه کیک درست کرد کیک شکلاتی پرتقالی  نارنگ ...

کیک شکلاتی😍

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹
خخخ  مطمئنین قندتون نرمالہ🤔

اره زیاد نیس

اون کیکهایی که میبینی برای یک روز نیس که هشت سال

بعدشم من ماهی یک الی دوبار درست میکنم😊😊متعادله دیگه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اره زیاد نیس اون کیکهایی که میبینی برای یک روز نیس که هشت سال بعدشم من ماهی یک الی دوبار درست میکن ...

من مجردما😂😂۔۔ولی دوس دارم یاد بگیرم

تخم مرغ درشت  ۲عدد

وانیل ½ ق چ

پودرشکر ۱ و ½ پیمانه

شیر ۱ پیمانه

روغن ½ پیمانه

آرد ۲ پیمانه

بکینگ پودر ۲ و ½ ق چ

پودر کاکائو ½ پیمانه

آب جوش ½ پیمانه

پودرنسکافه(اختیاری) ۱ ق چ

جوش شیرین(اختیاری) ½ ق چ

-فر را روشن کنید ۱۷۰ درجه- ۵۰ دقیقه

-آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، پودر نسکافه، جوش شیرین، نصف پودرشکر*، را داخل کاسه بزرگ سه بار الک میکنین و کنار میزاریم😃

-تخم مرغ رو همزن میزنیم(۶-۷ دقیقه)

-وانیل و نصف پودرشکر* رو اضافه میکنیم هم میزنیم(۲ دقیقه)

-شیر و روغن رو اضافه میکنیم، هم میزنیم

-داخل مواد آرد را گود میکنیم و مواد تخم مرغ رو داخلش میریزیم وباهمزن هم میزنیم تا مواد قاطی شه

حالا آب جوش رو اضافه میکنیم(البته کمتر از دمای ۱۰۰باشه😃).هم میزنیم و داخل قالب میریزیم.

بسته به نوع قالب زمان پخت فرق داره (۴۰-۶۰دقیقه)

تخم مرغ درشت  ۲عدد وانیل ½ ق چ پودرشکر ۱ و ½ پیمانه شیر ۱ پیمانه روغن ½ پیمانه آرد ۲ پیمان ...

مرسیتم۔۔خیلی عالی شدہ۔۔۔دلم خواست🤤

تخم مرغ درشت  ۲عدد وانیل ½ ق چ پودرشکر ۱ و ½ پیمانه شیر ۱ پیمانه روغن ½ پیمانه آرد ۲ پیمان ...

میشہ رو اجاق گاز ھم درست کرد ایا🤔۔۔

اگر فر باشه بهتره

ولی زیاد دیدم کیک های خوبی تو قالبمه درست میکنن

من خودم کاپ کیک لیوانی تو قابلمه اب جوش درست کردم

مواد کیک داخل فنجان میریزی

ولی این کیک فکر نکنم بشه

اگر فر باشه بهتره ولی زیاد دیدم کیک های خوبی تو قالبمه درست میکنن من خودم کاپ کیک لیوانی تو قابلمه ...

تاپیکتونو دیدم واقعا کدبانویی😍😘😘😘😍🤗

باید یکاری کنی اگر تو قالبمه میخوای

اون کیک هایی رو درس کنی که داخل قابلمه امتحان شدن و خوب در میان

بزار ببینم دستور خوب باشه برات میفرستم

اره میشه

اگر فر باشه بهتره ولی زیاد دیدم کیک های خوبی تو قالبمه درست میکنن من خودم کاپ کیک لیوانی تو قابلمه ...

اوھوم فر قطعا بھترہ۔۔۔مرسی ابجی لطف کردین۔۔حواسم ب تاپیکتون نبود ک اینجا پرسیدم

https://www.2nafare.com/کیک-فنجانی-بدون-فر/

این سایت دو نفره همه چیش خوبه

بعد میتونی سراشپز پاپیون نصب کنی

https://www.2nafare.com/کیک-فنجانی-بدون-فر/ این سایت دو نفره همه چیش خوبه بعد میتونی سراشپز پاپیو ...

ممنونتم❤❤❤

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز