2777
2789
عنوان

دوراهی سخت

518 بازدید | 68 پست

سلام دوستان.من سالهای زیادیه که عضو اینجام.به دلایلی کابری قبلیم و ترکوندم چون شر به پا شد و اگه بگم ماجرا چی بود خیلی از قدیما من و یادشون میاد.اما می‌خوام خلاصه مشکل الانم و بگم.میخوام ببینم چقدر تصمیمم درسته و اگه شماها جای من بودید چه می کردید

خیلی خلاصه:۱۸ سال با درد و رنج و آزار های شوهرم به هر شکلی زندگی کردم. بدترین بلاها سرم اومد و مهم ترین دلیلی که ازش جدا نمی‌شدم اول ترس از تهدیداش بود و بعد به خاطر پسرم. آخرین باری که خیلی آزار دیدم ، با اصرار پسر ۱۲سالم از خونه خارج شدم و اومدم خونه مامانم. پسرم می‌گفت برو چون خسته شده بود از دعواهای ما و به قول خودش شبا از ترس دعوا و ... نمیتونست بخوابه

خیلیییی خیلیییییی خیلییییی قدیمیم

حالا دوسال گذشته و همسرم شدیداً اصرار داره عوض شده.بماند که تو همین دوسال هم کم اذیتم نکرده.حالا میگه عوض شدم و برگرد و بچه داره از دست می‌ره و ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ بگم عزیزم تصمیمی هست ک خودت باید بگیری من تا حالا ب هیچ کس نگفتم طلاق بگیریانه چون هرکس شرایطی ک درونش هست خودش بهتر میدونه شماهم بهتر با مشاور مشورت کنید تا بهتر راهنمایت کنه

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

پسرم غمگینه شدیداً. حتی شاید در آستانه افسردگی و چیزای دیگه.میگه نمیگم برگرد چون شاید هیچی عوض نشده باشه و باز اون زندگی بد ادامه داشته باشه اما شدیداً از این اوضاع اظهار خستگی و رنج می‌کنه و این من و داغون می‌کنه . از طرفی می‌دونم باباش عوض نشده .شاید بهتر شده باشه اما عوض؟نه. ضمن اینکه نمی‌ذاره من پسرم و زیاد ببینم تا بهم فشار بیاد و برگردم