راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم چندتا از تاپیکات و خوندم اتفاقی... شوهرت خیلی زجرت داد با بی محلی بی محبتی بی توجهی و دچار یه مرگ تدریجیت کرد خیلی سختی کشیدی با خوندن هر پستت از نفرت دلم میخواست شوهرت و تیکه تیکه کنم دلیل همه این حرکات شوهرت این بود به احتمال زیاد کسی تو زندگیش اومده ... شما و بچتون رو به خاطر یه حوسرانی متلاشی کرد ... دوست عزیز این عشق جدید که پیدا کردی هم همینقدر زجر و مرگ تدریجی میده به خانم اون اقا شما که این درد و تجربه کردی ؟؟؟ چه طور دلت میا د ... به خاطر خدا بگذر و حالا که اشیونه خودت خراب شده اتیش به اشیونه کس دیگه ای نزن تو این خونه هم چندتا بچه و یه زن هست که اونا هم میسوزن و دود میشن به خاطر یه هوس بگذر ازش ...
خداوند را در هر وقت متبارک خواهم گفت ...تسبیح او همیشه بر زبان من خواهد بود ....جان من در خداوند فخر خواهد کرد ....مزامیر ۳۴