2777
2789
عنوان

عاشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 37 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونستم ببخشین اخه تو تاپیکات نبود .پس اگه مرد خوبیه آرزوی خوشبختی میکنم برات

عزیزم دلم میخواست تاپیک بزنم بگم جدا شدم گفتم چی بگم آخه همه اش غم و اندوه من دیگه بقیه رو ناراحت نکنم. ممنونم. دعا کن بتونم از این دوست داشتن بگذرم

دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد
خب چرا نمیرسی بهش ؟وقتی دوطرفس چرا نشه

بگم جنجال میشه. ولش کن. حوصله حرفهایی رو ندارم که میدونم خودم. فقط یه راهکار میخوام تمومش کنم

بگم جنجال میشه. ولش کن. حوصله حرفهایی رو ندارم که میدونم خودم. فقط یه راهکار میخوام تمومش کنم

میتونم حدس بزنم ..پس بیخیال

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
ایشالا بایه انسان واقعی ازدواج کنی وزندگی عاشقانه داشته باشی

بیش از اینکه بخوام ازدواج کنم دلم میخواد عاشق کسی باشم و عاشقانه زندگی کنم

میتونم حدس بزنم ..پس بیخیال

درست حدس زدی. یه عشق دانشجویی که الان ۱۷ سال ازش گذشته من مثل دیوونه ها به خودم میگم احمق چرا زندگیتو تباه کردی 

درست حدس زدی. یه عشق دانشجویی که الان ۱۷ سال ازش گذشته من مثل دیوونه ها به خودم میگم احمق چرا زندگیت ...

عشق قدیمی دیگه بدرد نمیخوره چون اونم تجربیاتی داره عشق دیگه ای تجربه کرده کلا دیدگاهتون تغییرکرده 

عشق قدیمی دیگه بدرد نمیخوره چون اونم تجربیاتی داره عشق دیگه ای تجربه کرده کلا دیدگاهتون تغییرکرده&nb ...

نمیدونی چقدر خوبه. چقدر آدم موفقیه، چقدر با انگیزه و البته بی نهایت مهربون. خدایا به من نگاه میکنه شک میکنم به خودم، شک میکنم به اینکه یعنی من اینقدر دوست داشتنی هستم، جوری رفتار میکنه جوری حرف میزنه مدلشو ندیدم. نه عیب جو نه گیر میده، نه رفتار بدی داره، منو روانی میکنه با این همه خوب بودن. 

نمیدونی چقدر خوبه. چقدر آدم موفقیه، چقدر با انگیزه و البته بی نهایت مهربون. خدایا به من نگاه میکنه ش ...

پس چرا میگی هرگز مال هم نمیشین..دلیلش چیه اخه

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
پس چرا میگی هرگز مال هم نمیشین..دلیلش چیه اخه

حدسش سخت نیست دوست من. اما نگو فقط توی دلت نگه دار

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز