2777
2789
عنوان

عاشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 37 پست
حدسش سخت نیست دوست من. اما نگو فقط توی دلت نگه دار

هییییین وای نه کاش اونکه حدس میزنم نباشه خب☹

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

[QUOTE=121489843]هییییین وای نه کاش اونکه حدس میزنم نباشه خب☹[/QUOTE

دریغ و صد افسوس که هست و من میخوام برم. تموم بشه اما نمیتونم. بیمارشم. بیمار چشمای زیباش، روح بزرگش و وجود مهربونش

دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

[QUOTE=121489843]هییییین وای نه کاش اونکه حدس میزنم نباشه خب☹[/QUOTE دریغ و صد افسوس که هست و من می ...

اگه من بودم عمممرا نمیرفتم..یکم تلاش کنین خب

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
اگه من بودم عمممرا نمیرفتم..یکم تلاش کنین خب

دوستم نمیشه. اینقدر خوبه که نه میتونم تموم کنم نه میتونم بمونم. برام دعا کن عزیزم

دوستم نمیشه. اینقدر خوبه که نه میتونم تموم کنم نه میتونم بمونم. برام دعا کن عزیزم

اسی جون بذار بپرسم ببینم حدسم درسته یا ن من شدیییدا کنجکاوم😑😅...طرف متاهله درسته؟؟

عزیزم چندتا از تاپیکات و خوندم اتفاقی... شوهرت خیلی زجرت داد با بی محلی بی محبتی بی توجهی و دچار یه مرگ تدریجیت کرد خیلی سختی کشیدی با خوندن هر پستت از نفرت دلم میخواست شوهرت و تیکه تیکه کنم دلیل همه این حرکات شوهرت این بود به احتمال زیاد کسی تو زندگیش اومده ... شما و بچتون رو به خاطر یه حوسرانی متلاشی کرد ... دوست عزیز این عشق جدید که پیدا کردی هم همینقدر زجر و مرگ تدریجی میده به خانم اون اقا شما که این درد و تجربه کردی ؟؟؟ چه طور دلت میا د ... به خاطر خدا بگذر و حالا که اشیونه خودت خراب شده اتیش به اشیونه  کس دیگه ای نزن تو این خونه هم چندتا بچه و یه زن هست که اونا هم میسوزن و دود میشن به خاطر یه هوس بگذر ازش ..‌.

خداوند را در هر وقت متبارک خواهم گفت ...تسبیح او همیشه بر زبان من خواهد بود ....جان من در خداوند فخر خواهد کرد ....مزامیر ۳۴
اسی جون بذار بپرسم ببینم حدسم درسته یا ن من شدیییدا کنجکاوم😑😅...طرف متاهله درسته؟؟

تمومش کردم دوستم

عزیزم چندتا از تاپیکات و خوندم اتفاقی... شوهرت خیلی زجرت داد با بی محلی بی محبتی بی توجهی و دچار یه ...

فدای تو. تمومش کردم عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز