2777
2789
عنوان

شکاکی و بد دلی؟!

188 بازدید | 29 پست

اگه حوصله دارین بخونید راهنماییم کنید دوستان

منو نامزدم نزدیک دوسال باهم دوست بودیم از همون اوایل گفت اینستا برنامه خوبی نیستشو پاک کنو از این حرفا خیلی مقابله کردم ولی حرفش یکی بود خودشم پاک کرد

میخواستم برم ادامه تحصیل بدم میگه نه هرچقد خوندی بسه میخوای چیکار سر کارم که هیچی کلا کنسله

یبار به شوخی بحث این بود که خونه حوصلم سر میره اینا در اینده منظورم بود گفتم میام خونه مامان اینا یا پاساژ گردی ناراحت شد که اره تنها بری پاساژارو بگردی که چی بشه با هم میریم یا مامانت بیاد فلان با دوستامم که دوس نداره زیاد حرف بزنم برم بیرون خیلی وقتا سر اینکه زود ب زود برم تلگرام زیاد انلاین باشمم حرف میزنه همش تلگرامیو فلان همش سرت تو گوشیه بهش میگم شکاک عصبی میشه میگه اینطوری نیس نمیدونم چیکار کنم فعلا همینا یادم اومد نوشتم😔

دوستید با هم یا شوهرته؟

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب نامزدی برای شناخت از همه دیگه

خیلی سخته با آدم شکاک زندگی کردن

باهاش صحبت کن اگر دیدی رفتارشو درست نمیکنه خانوادتو در جریان بذار

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

وای خیلی بده شوهرمن اینجوری بود وهست بااینکه هفت ساله ازدواج کردم بچه هم دارم بازم درست نشده تنها جایی نمیرم اینستا ندارم فقط تل دارم که چک میکنه از الان درستش نکنی در اینده درست نمیشه

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت

قبلنا هر دفعه که پیشش بودم گوشیمو نگاه میکرد منم نگاه میکردم خب مشکلی ندارم میره چتای منو دختر خالمو نه همشو ها چندتای اخریو میخونه ولی الان بهتره شده زیاد براش مهم نیس گوشیم 

خیلی تاپیکارو خوندم تو نی نی سایت بدتر اعصابم بهم میریزه میگم دراینده بدتر نشه🤦‍♀️

خاهرانه میخام بهت بگم اگ دوسش نداری از همینجا جلوی رفتارشو بگیر

من دوسال با ی ادم دوست بودم ک خیلی خوب یودااا.. خسیس نبود دوسم داشت هوامو داشت همه حا و تفریحی باهاش بودم اما اروم اروم منو منع میکرد تا جایی ک حتی با یدونه دوست صمیمی قطع رابطه ام کرد و خطمو عوص کرد و تا جایی پیش رف ک باخانوادت جایی نرو. چادریم کرد. اینسااشو پاکید گف توام پاک کن و خیلی موارد دیگ. خاهش میکنم توی همین مرحله برو مشاوره و مطمعن شو مشکل روانی از حمله پارانوئید نداره و یا اینک بیشتر ازین پیش نمیره. امیدوارم اینحور باشه و خوشبخت بشی.. وگرنه بد دهن میشه کافیه ب حرفش غمل نکنی.. حتی کم کم دست بزنم پیدا میکنه و توی خیلی مسائل برات تصمیم میگیره.. شرایطو غ قابل تحمل میکنع برات. خیلی مواظب یاشم بازم تاکید دارم حتما مشاوره برو و حدو حدود براش مشخص کن

برای حال دلمون دعا کنید لطفا😭
قبلنا هر دفعه که پیشش بودم گوشیمو نگاه میکرد منم نگاه میکردم خب مشکلی ندارم میره چتای منو دختر خالمو ...

اینجور ادما کوچکترین حرکتی ازت بیینن دیگ هی باید سرکوفت و بدتر شدن اخلاقشونو ببینی سعی کن اصلا اتو دستش ندی

برای حال دلمون دعا کنید لطفا😭