2777
2789
عنوان

شکاکی و بد دلی؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 29 پست
خاهرانه میخام بهت بگم اگ دوسش نداری از همینجا جلوی رفتارشو بگیر من دوسال با ی ادم دوست بودم ک خیلی ...

نه من واقعا از صمیم قلبم دوستش دارم وگرنه ادامه نمیدادم خیلیم باهاش صحبت میکنم نه ک منو منع کنه اصلا پیش دوستات نرو اگه ی کاری داشته باشم چیزی نمیگه ولی کلا دوس نداره رفیق باز باشم با دوستام برم اینور اونور 

چ جوری درست کنم اخه😑

نمیدونم که بزرگترا یاخودت باهاش حرف بزن نذار الان محدودت کنه نمیگم شما اینکار رو بکن ها نه

ولی دخترخالم تازه نامزد شده بود شوهرش گفته بود که بیرون نره امروز اینم پاشده بود رفته بود بعد شوهرش اومد که دعوا راه بندازه که چرا رفتی این بدتر دعوا راه انداخت که من زندونی و برده تونیستم بهت میگم کجا میرم ولی اجازه نمیگیرم همینی که هستم چن مدت قهر شد بعدش شوهرش عادت کرد الان دختر خالم تنها شهرستان هم میره

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه من واقعا از صمیم قلبم دوستش دارم وگرنه ادامه نمیدادم خیلیم باهاش صحبت میکنم نه ک منو منع کنه اصلا ...

خوبه مواظب باش و مشاوره برو این دوره ای ک شما هستی برای شناخته. امیدوارم خوشبخت بشی

برای حال دلمون دعا کنید لطفا😭
اینجور ادما کوچکترین حرکتی ازت بیینن دیگ هی باید سرکوفت و بدتر شدن اخلاقشونو ببینی سعی کن اصلا اتو د ...

ب مشاوره ها زیاد اطمینان ندارم جای خوبیم نمیشناسم بعدشم اصلا نمیدونم بیاد باهام یا نه 

نمیدونم که بزرگترا یاخودت باهاش حرف بزن نذار الان محدودت کنه نمیگم شما اینکار رو بکن ها نه ولی دختر ...

نه دیگه در این حدم نیس که اصلا به من نمیگه نرو بیرون میزاره برم ولی میگم بهش ک کجا میرم

ب مشاوره ها زیاد اطمینان ندارم جای خوبیم نمیشناسم بعدشم اصلا نمیدونم بیاد باهام یا نه 

اگ نیاد کارت سخت میشه. چرا اعتماد نداری؟

مشاوره ازدواج برای هر ادمی لازمه و واجبه این ظلم رو ب خودت نکن. این حرفو میزنم ک بترسی و حتما بری و ببریش.. من طرف مقابلم بااینک ازش میخاستم یا اینک مشاوره گیر میوردم ک بریم پافشاری میکرد ب نرفتن و یا میپیچوند یا اظهار ناراحتی میکرد و اینا. ادمایی ک نمیان یچیزیشون هس و از خودشون مطمعن نیستن

برای حال دلمون دعا کنید لطفا😭
نه دیگه در این حدم نیس که اصلا به من نمیگه نرو بیرون میزاره برم ولی میگم بهش ک کجا میرم

خداروشکر ولی الان نامزدی شاید ازدواج کردی نذار زیاد بری بیرون در هر صورت ازالان به فکر خودت باش بعدا مثل من نگو که کاش زمونی نامزدی همون اینستارو میزدم یه مدت قهر میکرد ولی عادت میکرد

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت

مشاور هم بری همین حرفا رومیزنه که توگوگل هم هست خودت تحقیق کنی واسه خودت مشاور میشی

خداروشکر ولی الان نامزدی شاید ازدواج کردی نذار زیاد بری بیرون در هر صورت ازالان به فکر خودت باش بعدا ...

اره واقعا میگم که من خیلی تلاش کردم حتی سر اینستا ک کوچیک ترین چیزه ولی بهم میگف سر اینستا ارزش داره  که داریم باهم دعوا میکنیم؟ من نمیدونم این برنامه واقعا چ ضرری میتونه داشته باشه ادم ذاتش درست باشه چی میخواد بشه چ تاثیری میزاره 

اره واقعا میگم که من خیلی تلاش کردم حتی سر اینستا ک کوچیک ترین چیزه ولی بهم میگف سر اینستا ارزش داره ...

خب گلم ادم شکاک اینطوریه مال من قبلا خوب بود رفته رفته بدتر هم میشه الان دیگه حموم میرم میگه چه خبرته چرا این همه حموم میری قبلا باز بهتر بود همشم میگه دوست دارم اینطوری میکنم اخه این چه دوس داشتنیه چرا باید این همه محدود بشیم مگه من ابروم رو فقط برای اون حفظ میکنم

خب گلم ادم شکاک اینطوریه مال من قبلا خوب بود رفته رفته بدتر هم میشه الان دیگه حموم میرم میگه چه خبرت ...

ای بابا به منم گفته همین حرفو خدا بهمون صبر بده چرا اینجوری شدن اخه 

ای بابا به منم گفته همین حرفو خدا بهمون صبر بده چرا اینجوری شدن اخه 

نمیدونم😢

ولی شوهرم تل هم نمیذاشت بزنم نصب کردم یه مدت دعوا کردیم الان دیگه کاری نداره فقط چک میکنه اینستارو میترسم بزنم چون خودشم نداره😨

نمیدونم😢 ولی شوهرم تل هم نمیذاشت بزنم نصب کردم یه مدت دعوا کردیم الان دیگه کاری نداره فقط چک میکنه ...

البته این چیزا مهم نیستا اینستا تل و این حرفا ولی ادم از افکارشون میترسه معلوم نیس چی تو سرشون میگذره🤦‍♀️