2777
2789
عنوان

من ومادرشوهر???!!

290 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها امرزو بعدازظهری مادرشوهرم تماس گرفت باهام کارم داشت بعد من یه ساعت بعدتماس گرفتم دوبار جواب نداد بعد به خواهرشوهرم زنگ زدم چون قبلش مامانش از اونجا تماس گرفت خواهرشوهرم گفت که رفته خرید. بعدساعت7بود که مادرشوهرم و خواهرشوهردیگم اومدند خونه گفتند با برادرشوهرم و جاری رفتند خرید بعدش سه تا لباس گرفته بودند یکیشو برای بچه من که سایزش بزرگ بود یکی دیگه به بچم دادند که عکسشو میزارم همون لحظه مادرشوهرم گفت بردارید و پولشو بدید رو دستم میمونه خیلی بهم برخورد اینا گفت  بعدش گفت میخواستیم برای بچه جاری دیگه ام بگیریم نگرفتیم بعد به شوهرم نشون دادن ایشونم گفت خوبه من همون لحظه گفتم رنگشو دوست ندارم شاید پس بدم چون گفتند تعویض میکنه. بعدش همسرم اومد گفتم که مامانت پولشو گفته گفت پس بده من خیلی ناراحت شدم چون شوهرم خیلی هواشو داره حتی روز مادر هم براش طلا خرید ما که پولشو میدادیم نبایدمیگفت درضمن زنگ زدم گفتم نمیخوام لباسو رنگشو دوست ندارم گفت چه رنگی دوست داری دیگه مغازه پس ور نمیداره عوض میکنه گفتم نمیخوام برای بچه دخترتون یا جاریم بگیرید احساس میکنم ناراحت شد چون بعدش..... 

خدايا شکرت ان شاالله هرچي خيره همون پيش بياد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احترام احترام میاره کاش هرزش قائل بود برا خودش

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

واااا حالا چه اصراری داشته بره برای بچه شما بدون حضور خودتون خرید کنه و پولشم بگیره؟ 🤔🤔🤔 هرچی فکر می‌کنم فازشو متوجه نمیشم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چقدر بیشعور...البته از مادرشوهر من بیشعور تر نیست

اره خیلی ناراحت شدم درضمن بازم که این کارو کردم ناراحتم فکر میکنم کارم درسته یانه؟؟؟ 

اره خیلی ناراحت شدم درضمن بازم که این کارو کردم ناراحتم فکر میکنم کارم درسته یانه؟؟؟ 

بله کارت درسته، پسش بده، بهشم بگو لطفاً برای ما از این زحمتا نکشین، خودمون بلدیم خرید کنیم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
احترام احترام میاره کاش هرزش قائل بود برا خودش

دقیقا نمیخوام تعریف کنم از خودم وهمسرم.. ولی ماهمه کار براش کردیم

دقیقا نمیخوام تعریف کنم از خودم وهمسرم.. ولی ماهمه کار براش کردیم

میدونم چی میگی همیشه اونی که بی احترامی میکنه عزیز تره 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
واااا حالا چه اصراری داشته بره برای بچه شما بدون حضور خودتون خرید کنه و پولشم بگیره؟ 🤔🤔🤔 هرچی فکر ...

من چندساله عروس این خانواده ام چون من باخبرشدم رفته خرید با جاریم اینکارو کرده که بیاد خودشو خوب جلوه بده جلوشوهرم که با رفتارش ناراحت شدم

میدونم چی میگی همیشه اونی که بی احترامی میکنه عزیز تره 

اره چرا واقعا حالا برای اون جاریم که خریده اصلا بهش احترام نمیزاره چندروز خونه زندگیش رها میکنه میره خونه باباش

کارت درست بوده.

پولشو بده بگو ما خودمون بلدیم برا بچمون لباس بخریم شما دیگه زحمت نکشید

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖