2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصولا با اعتماد به نفس راه میرم ی بار کلاسم تموم شد داشتم  با دوستم از بازار رد میشدیم بریم‌ ...

منم دقییییقا این اتفاق برام افتاد

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

خواهرم میخواسته برن جایی عجله داشته به بچه هاش تند تند گفته لباساتونو بخورین غذاهاتونو بپوشین که بریم

هی تند تندم تکرارمیکرده

به جای ترمز ،گاز دادم تو پارکینگ ،خورد تو شیشه راه پله، شیشه پودر شد ریخت رو ماشین،عین فیلما😅 همسر ...

وایییی واسه منم پیش اومد با سرعت اومدم جلو در خونه مون پارک کنم نزدیک در شدم کلن نمیدونم چیشد تو فکر بودم خودمم نفهمیدم واقعا چراجای ترمز پامو روگاز بیشتر کردم محکم خورد ب درب حیاط دره ازجا دراومد اومدم از ماشین بیرون گفتم عه ترمز ماشین خراب شده ترمز نمیگبره همه پوکیدن از خنده همه فهمیدن جای ترمز گاز دادم    

یبارم با داداشم داشتم تو حیاط دعوا میکردم ( شوخیا ) دمپاییمو پرت کردم طرفش یهو در اتاق باز شد و دمپایی محکم خورد به سینه طرف که در رو باز کرده بود نگا کردم دیدم نگو زن داییمه ( حالا اینم هیچوقت نمیومد خونه ماها حالا این یدفه از بدشانسی من اومده بود اینجا :/  ) خلاصه فقط آسمونو نگا میکردم و سوت میزدم :)

Harfi nist ....

خواهرم توبحث باشوهرش بوده میخواسته صدای تی وی رو ببنده گوشی رو گرفته سمت تی وی هی میگفته چرا کم نمیشه لامصب....بچه هاش اینجوری نگاش میکردن😫😩😳