2777
2789

امروز ی سوتی دبیرمون تعریف کرد بی مزه بود ولی میگم :///

گفت رفته بودم مجلسی ( اصفهان ) دیدم یه پیرزن گرفته ضریحو داره گریه میکنه (  میگفت منم اگه یکی گریه کنه خیلی حساسم ) بعد رفته میخواسته به پیرزنه دعا کنه و اینا جلوش با صدای بلند چندبار گفته اَلمجلسُ لا پِچ پِچُ ( :/ میگف همیشه با دوستام اینو میگفتیم اونموقعم قاطی کرده بودم بجای دعا کردن داشتم اینو میخوندم ) خلاصه چندبار همینو گفته یهو دیده همه دارن سرشونو ب نشونه ی تاسف تکون میدن ، خلاصه تازه اونجا فهمیده که ملت فک کردن این ( دبیرمون ) دیوونس اون پیرزنم مامانشه داره دعاش میکنه    

اونجام دیگه با صدای بلند دبیرمون میزنه زیر خنده و سرها بیشتر تکون میخوره :////

Harfi nist ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند پیش داشتم با شوهرم بحث میکردیم سر این ک میگفت بهم گیر نده و منم گفتم باشه ولی توأم دیگ بهم گیر نده بعد گفت من فرق دارم گفتم تو چرا ک* ی* ر بدی؟؟؟؟؟ 😳😳😳😳😳عکس العمل شوهرم..... 

جای گ و ک رو عوض شد من ک از خنده پاشیدم و روم نمیشد تو صورتش نیگا کنم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

مادربزرگم به یکی از فامیلا که قرار بود عقد کنن خواست بگه عقدتونو ماه محرم میگیرین، اشتباهی گفت عقدتونو محرمانه میگیرین؟ 😓اونام گفتن عقد محرمانه یعنی بیاریم حاج آقا و بکنیم تو کمد یواشکی خطبه عقدو بخونه🤔😂جمع ترکید

خوشبختی جن بود، ما بسم الله😑😓

امتحان رانندگي داشتم با اعتماد به سقف كامل اول به سرهنگ گفتم آينه كناريو تنظيم كنين من نميبينم اونم با ي لبخند كه من اگه تورو نندازم سرهنگ نيستم بهم نگاه ميكرد وقتي رآه افتادم هر چيم ميگفت سريع جوابشو ميدادم اخر سر سر پارك دوبل با دنده يك دوبل زدم (البته سرازيري بود )بعدش هي التماسش ميكردم تورو خدا منو نندازتم اونم با لبخند نگام ميكرد پروندمو داد دستمبدون اين كه نگاش كنم  پياده شدم درو محكم كوبيدم نگو بيچاره قبولم كرده انقد خجالت كشيدم 😂😂😂هنوزم قيافش يادم ميوفته خندم ميگيره 

اسی خودت بگو

من اصولا با اعتماد به نفس راه میرم ی بار کلاسم تموم شد داشتم  با دوستم از بازار رد میشدیم بریم‌خونه بعد من اینقدر سر به هوام همش سرم بالاست پایبن و نگاه نمیکنم همین جوری داشتم راه میزفتم یهو پام رفت تو چاله منم خودمو کنترل کردم فقط ی قری دادم که نگو همون‌جوری خودمو‌ جمع کرذم با دوستم رفتیم تو افق محو شدیم....کلی هم از زبون من سوتی دادم