2777
2789
عنوان

کمککک پریود دردناک امونمو بریده

60 بازدید | 12 پست

خیلی پریود دردناک دارم .نه کیست تخمدان دارم نه هیچی .دکتر میرم میگه اتفاقا تخمدانات سالمه خدارو شکر کن درد داری.ولی خسته شدم.۱ساله ازدواج کردم بهتر نشده ک هیچ بدتر شدم.شما تجربه ای دارید؟

💜

مفنامیک اسید خیلی دردای پریودی رو آروم میکنه 

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞

من مجردم همیشه پریودام دردناکن..

تا قرص مسکن نخورم دردم ساکت نمیشه یا دردی هم میگیرم که میخوام بمیرم!

البته فقط تو ساعتای اولش  

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کل 7 روزو درد داری؟

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

منم پریودی هام با درد و خونریزی زیاد بود ولی از بعد زایمانم خیلی بهتر شدم

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞

یا ژلفون .یا نصف استکان دمنوش چوب داچین یا چای زنجبیل بانبات

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
منم پریودی هام با درد و خونریزی زیاد بود ولی از بعد زایمانم خیلی بهتر شدم

طبیعی بودی یا سزارین؟ کمتر شده یا از بین رفته؟

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
طبیعی بودی یا سزارین؟ کمتر شده یا از بین رفته؟

میخواستم طبیعی باشه پدرم دراومد بچم گیر کرد سزارین شدم چون از اول تا ۱۵ روز بچم بیمارستان بود و عملش کردن سینمو نگرفت شیر نخورد از همون اول پریود شدم ولی خیلی کم شده روز اولم مثل روز سوم و چهارمه 

من مجردم همیشه پریودام دردناکن..تا قرص مسکن نخورم دردم ساکت نمیشه یا دردی هم میگیرم که میخوام بمیرم! ...

من فعلا فقط شیاف اونم خیلی کم اما مدتیه برا  کنترل adhd ویاس میخورم بهتر شده دردای پریودیم 

💜

منم مثل شما چند وقته یکم بهتر شده شیاف میزارم دردم کمتر میشه ولی قبلا حتما باید سرم و امپول میزدم وگ ...

شیاف فقط تنها مسکنیه درد میگرنو پریودمو خوب میکنه اونم اینقدر گذاشتم بعضی وقتا اثر نداره

💜