منکه درحال رژیم سفره ندارم چون کل فامیل مادری میریم شمال خونه مادربزرگم۱۳روزعید اونجاییم رنگ روزای اخر سال میزارم خونه تکونی هفته دیگه فرشامو میدم قالیشویی بقیش هفته ای یکارانجام میدم
گروه لاغری_فیت شو💙💙 وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒 تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱
لطفا خانمای کدبانو بهم کمک کنید لکه زرد روی وسایل برقی سفید رنگ رو چجوری تمیز کنم و اینکه لکه های ر ...
برای اولی با سیف کرمی امتحان کن
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
منم میخوام وسطای این ماه خونه تکونی روشروع کنم دلم میخواد واسه مبلام کوسن بخرم ولی گرونه موندم ...
خودت درست کن
کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@ تا نصیحت خواهرانه دارم براتون : اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟ ما مال قضاوت نیستیم... دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.