2777
2789
عنوان

ایدھ برای عید

720 بازدید | 48 پست

سلآمممممم.خانوما این پیک زدم ک بھم ایدع بدیم،سال جدید در راھھ ایدھ ھای تمیزکاری داریم،خونھ تکونی داریم،،دکوراسیون داریم،/سفرھ ھفت سین وگیفتھای عیدی .داریم.لاغرررررررررری وچاققققققققی

لباس رنگ مو آرایشی لوازم آرایش ،مھمونی وغذاھاش خلاصع شھر فرنگھ اینجا خانومای کدبانو ببینم چکارمیکنید~~~بھم ایدھ بدیم و استفاده کنیم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکم،خونھ تکونی دارم.سفرھ ھفت سینمم خودم آمادع کن،وزنم68وزنی ک بایدبھش برسم58لباسم داشتم میخرم.موھامم رنک روشن میگیرم،مھمونیم فقدمامان بابامداداشم.مادرشوھرم.خاھرشوھرم.

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
منم دیروز خونه تکونیو شروع کردم اسفند میخام باشگاهمو برم و لباس بدوزمو... ایده ام ک اگه پول داشته ...

انشااللھ خدامیرسونھ پولو

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

منکه درحال رژیم سفره ندارم چون کل فامیل مادری میریم شمال خونه مادربزرگم‌۱۳روزعید اونجاییم رنگ روزای اخر سال میزارم خونه تکونی هفته دیگه فرشامو میدم قالیشویی بقیش هفته ای یکارانجام میدم

گروه لاغری_فیت شو💙💙  وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒  تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱ 
منکه درحال رژیم سفره ندارم چون کل فامیل مادری میریم شمال خونه مادربزرگم‌۱۳روزعید اونجاییم رنگ روزای ...

بسلامتی انشاللھ 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
لطفا خانمای کدبانو بهم کمک کنید لکه زرد روی وسایل برقی سفید رنگ رو چجوری تمیز کنم و اینکه لکه های ر ...

برای اولی با سیف کرمی امتحان کن 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

منم میخوام وسطای این ماه خونه تکونی روشروع کنم دلم میخواد واسه مبلام کوسن بخرم ولی گرونه موندم چی کنم

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
منم میخوام وسطای این ماه خونه تکونی روشروع کنم دلم میخواد واسه مبلام کوسن بخرم ولی گرونه موندم ...

خودت درست کن

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.