2777
2789
عنوان

ایدھ برای عید

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه امسال عیدم اینه👇

خونه تکونی ندارم 

لباس بخرم

به احتمال زیاد ۱ روز قبل عید بریم مسافرت تا آخر ۱۳ بدر

روز قبلش اما سفرمو میچینم (کار مورد علاقمه )سفره پارسالم خیلی ساده بود ولی من عاشقش بودم  چون اولین سالی ک بعد عروسی با همسرم تو خونه خودمون بودیم و سفره گذاشتیم

موهام یا رنگ میزارم یا رنگ و لایت 

مژه موقت میزارم ۱ ماهه اکستنشن میترسم

ناخونای کاشتمو ۱ سال ک درآوردم شاید بکارم 

مهمونارو هم میخوام بعد عید دعوت کنم

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
منم میخوام وسطای این ماه خونه تکونی روشروع کنم دلم میخواد واسه مبلام کوسن بخرم ولی گرونه موندم ...

خودت درست کن واس 6تاکوسن 2متر پارچھ میخای

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
خودت درست کن واس 6تاکوسن 2متر پارچھ میخای

اگه پارچه‌شو پیدا میکردم همین کارو انجام میدادم ولی اخه پارچه پیدا نمیشه

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
خریدتونوازکی شروع میکنید

الان ک زوده هنوز هیچی نیومده درست و حسابی اسفند فک کنم برم برای خرید 

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
من یه کم خرید کردن  رودسری کفش  لباس توخونه واسه بچه ها شوهرم میگه از اول اسفندبقیه خریدتو ...

آره اسفند خوبه بری برای خرید چیزای جدید میاد اون موقع 

اگه پارچه‌شو پیدا میکردم همین کارو انجام میدادم ولی اخه پارچه پیدا نمیشه

خب حتما ک نباید  جنس مبل باشع من خودم مغازع دارم کارای تزییناتی بیشترسفارشای الان پارچھ ھای رنگی وخز دار پولک وایناست ک مشتر ی زیاد دارع

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

من نمیدونم باید چیکار کنم فرشا نوان  فقط باید موکتا رو عوض کنم،پرده ها رو آخر تابستون شستم ظاهرشون تمیزه نمیدونم بشورم یا نه،یه تعدادی گلدان بزرگ برا حیاطم میخوام،برا بچم وشوهرم وخودم باید لباس بخرم،دلم مبل جدید میخواد پول ندارم عوض کنم،پتو و روبالشتی باید بشورم و روتختی،بقیه خونه تمیزه چون هرروز تمیز میکنم