2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازخودش ن بپرس مسگن بهت. یه بار یادمه واسه بچه کوچیک گفت ازاینجا بردینش موز بدینش و چیزای نرم و لعاب ...

من هر بار یه تکه بزرگ در میاره میگه هی جاش بزرگتر شده سریع دوباره بند میشم 

چرا دکتر نمیری؟ لابد مری ت یه مشکلی داره.

اولا ک نمیدونستم بند شدم انقد دکتر رفتم هر چقدم دارو خوردم عفونت گلوم خوب نمیشد تا ۳ ماه سرفه میکردم بندی رفتم دو روزه خوب شدم دیگ به دکتر اعتقادی ندارم

از این شعبده بازیاس...عزیزم مگه میشه تو یه تیکه تو گلوت گیر کنه و راحت تنفس کنی؟اینا خرافاته و ...

خرافات نیس شما براتون یش نیومده اینجوری فک میکنین من حالم بد میشه گلوم زخم میشه میرم پیشش گلوم واقعا دردش ساکت میشه

من ک دیگ کلافه شدم اذیتیش بخاطر اینه ک هی عفونت میکنه 

فکر کنم یه متخصص گوش و حلق و بینی بری حتما. چون بچه ها ناخودآگاه یه چیزی رو از رو زمین برمیدارن یا استخوان و هسته میوه رو نمیتونن درست قورت بدن. شما که این مشکلات رو نداری. پس شاید چیز دیگه ایه. یه عکس از دهان تا معده بنداز دوستم.

فکر کنم یه متخصص گوش و حلق و بینی بری حتما. چون بچه ها ناخودآگاه یه چیزی رو از رو زمین برمیدارن یا ا ...

من عادت بد غذاییم اینه ک تند تند غذا میخورم بخاطر همین بند میشم دارم رو خودم کار میکنم اصلاحش کنم

مامانا من بچمو میبرم پیش این خانم باتجربه که از همه تلگیرا بهتره و تو کرونا فوت نمیکنه تو حلق و بینی ،با ماساژ ملایم رد میکنه پایین ،تهرانم هست با اخلاق و شریف،خانم رمضانی ۰۹۰۵۶۹۹۶۰۷۵،۰۹۱۲۵۹۰۰۸۹۳ منکه همش دعاش میکنم