2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره متاسفانه

پسرم ۶سالشه زود زود بند میشه چون دندوناش از بین رفته نمیتونه بجوه غذا رو ....کلافه هستم واقعا بعضیا میگم ببر متخصص گوش و حلق و بینی که لوزشو عمل کنه ...فک کنم لوزه سوم میگن ....شما تابحال دکتر نرفتی

اصلش زیزیگولوعه ...من زیزیقلو میدوس👌😍خدایا پناهم باش که بهترین پناهی❤🧡💛💚💙💜🤎

بله لا به لای لوزه ها گاهی مواد غذایی گیر میوفته و باعث میشه متورم بشه که بند باز کنی ها اصطلاحا میگن بند شدی که نمیدونم چرا دکترها این قضیه رو رد می کنن.سالها پیش پدرم بند شده بود دهنش بوی بد گرفته بود و شب ها نمی خوابید می گفت یه چیز گنده ایی توی گلومه و خارش میده و عفونت کرده بود عکس و سونوی لوزه دادن و دکتر گفت یک توده توی لوزه هاته که باید جراحی بشه و بره بیوپسی.یکی از فامیلا زنگ زد که بیاین باباتون رو ببرید بند باز کنی و حتما بند شده دقیقا موقعی که هفته بعدش وقت عمل داشت، رفت و بند بازکنی از توی گلوش یک تکه استخوان کپک زده سیاه شده در اورد بابامم محلول شوینده دهان گرفت و قرقره کرد فرداش گفت دیگه توی گلوم چیزی نیست و رفت دکتر ماجرا رو تعریف کرد دکتر هم سر و صدا و داد و بیداد که بیمار ساده لوح رفتی پیش یک آدم کلاش حقه باز و ال و بل....

و پدرم مجدد عکس برداری کردن و سونوی لوزه؛ هیچ اثری از اون توده نبود خیلی ساده خوب شد و بعد این ماجرا این بندبازکنی ها رو قبول دارم 

بله لا به لای لوزه ها گاهی مواد غذایی گیر میوفته و باعث میشه متورم بشه که بند باز کنی ها اصطلاحا میگ ...

من هفته‌ای دو بار میرم بندی هربار که غذا میخورم خرده‌های غذا گیر میکنه تو گلوم و عفونت میکنه و سرفه میکنم خیلی اذیت میشم و خسته شدم نمیدونم چاره‌ش چیه😞

پسرم ۶سالشه زود زود بند میشه چون دندوناش از بین رفته نمیتونه بجوه غذا رو ....کلافه هستم واقعا بعضیا ...

سلام عزیزم تهرانی؟

دکترا آنقدر خودخواه و بی وجدان هستن اسم تول میبری یک جوری گارد می‌گیرند یکی نیست بگه بابا تو اطلاع نداری دلیل نمیشه که وجود نداشته باش همش یک سری مطالب تکراری یاد میگیرین دنبال یادگیری چیزای کمیاب.و جدبد نیستن بهشون هم میگی ها برمیخوره کاش واجد  شعور داشتن هم پاس میکردن 

سلام عزیزم تهرانی؟دکترا آنقدر خودخواه و بی وجدان هستن اسم تول میبری یک جوری گارد می‌گیرند یکی نیست ب ...

کرج هستم گلم ...بله متاسفانه دکترها در مقابل درک این موضوع خیلی مقاومت میکنن چون ب ضررشونه

اصلش زیزیگولوعه ...من زیزیقلو میدوس👌😍خدایا پناهم باش که بهترین پناهی❤🧡💛💚💙💜🤎
کرج هستم گلم ...بله متاسفانه دکترها در مقابل درک این موضوع خیلی مقاومت میکنن چون ب ضررشونه

اها  خب شماره ای که میگم بهتون واسه تول واتساپ پیام بدید خودشون لوکیشن ميدند 

من خییییلی جاها واسه تول رفتم چه دکتر چه تولگیر اما فایده نداشت اکثر تولگیرها هم خدا ازشون نگذره کلاهبردارن یا از دهن خودشون فوت می‌کنند یا یاد گرفتن دروغ بگند رد کردیم 

به ایشان ایمان کامل دارم خودتون هم برید متوجه درستیشون میشید حتی جای تول هم بگید درست می‌کنند 

۰۹۳۸۱۰۷۱۱۱۷