2777
2789
عنوان

خدایاااااا چرااااااا😭😭😭😭😭😭

394 بازدید | 26 پست

یکی بره از خدا بپرسه چرا وقتی یکیو میاری تو زندگیمون بعدش ازمون میگیرش😔یکی بهش بگه چرا اصلا وارد زندگیمون میکنیش بعد ازمون میگیریش چراااا😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی سوالا از خدا میپرسم و بعد با خودم میگم حتما حکمتی تو کارش هست

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤

خدا واقعا مظلومه . من فک میکنم اشتباه میکنی عزیزم . یا اشتباه خودتو داری گردن خدا می اندازی . یا خدا روزای بهتری رو برات در نظر گرفته.

به قول بابام بهترین همونیه ک اتفاق می افته

شوهر عقدیم عاشقشم میخواد طلاقم بده،هرچی میگم باز حرف خودشوووو میزنه اگ بخاطر بابام نبودم الان خودمو ...

آخی از این بدتر دیگه نیست ولی وقتی نمیخواد نمیشه مجبورش کنی 

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده
خدا واقعا مظلومه . من فک میکنم اشتباه میکنی عزیزم . یا اشتباه خودتو داری گردن خدا می اندازی . یا خدا ...

نههه خدا ب عجیب ترین شکل ممکن وارد زندگیم کردش ک برا هرچی تعریف میکردم با حیرت میگفت قسمت بوده اینجوری بهم برسین