به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
از نظر من کسایی که لامپ آشپزخونه رو خاموش میکنن خسیسن مخصوصا وقتی مهمونم نشسته😕😐
اين ك خوبه پدرشوهرم اينا اصلا اعتقادى ب روشنايى تو خونشون ندارن هميشه يه اباژور روشنه فقط واسه خاطر پول برق فقيرم نيست پول دارن من يك هفته عروس بودم خونشون بوديم لامپا خاموش كردن من دهنم باز مونده بود😑
ما هم واسه مهمون هندی درست میکنیم محلی گرونه خب در توانمون نیست چکار کنیم الانم زشته؟
نه عزیزم ولی پاکستانی هم قیمتش با هندی زیاد فرقی نداره بهتره تقریبا اکثرا میخورن ولی بازم بستگی به وسع مالیت داره خدا انشالله درای روزی رو بروت باز کنه
چند سال پیش رفتیم عید دیدنی خون فامیلای با بام گفت آب بیارم با بام گف آره یک پارچ آب آورد بعد گفت چایی درست کنم گفتیم نه آقا دو ساعت نشستیم هیچی نیورد
💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave
یکی از فامیلامون به نوههاش میگه ندوید تشنتون میشه آب میخورید آبها تموم میشه
💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave
اوایل مادرشوهرم خیلی کم غذا درست میکرد همیشه زود سفره خالی میشد هرچی شوهرم بهش میگفت گوش نمیکرد یبار مهمون داشت طبق معمول غذا کم بود هیچکی روش نمیشد دست ببره تو سفره یدفعه عروس دایی شوهرم بهش گفت عمه باید یه گل کوچیک با این مرغا بازی کنیما اخه همش داریم بهم پاس میدیم.چنان ضایعش کرد نگم براتون الان غذا میزاره تا هفته اضافیشو میخورن😂😂
مورد داریم تو اقوام انقدر خساست به خرج داده تو خورد وخوراک .تک دختر ۶سالش دچارفقر اهن شدید و کمبود ویتامین و علائم پوکی استخوان شده متاسفانه...انقدر لباس کثیفاشونو جمع میکنه که بوی گند میگیره اخرسر همشو زورچپونی میکنه تو لباسشویی تا هم مصرف برق خونش پایین بیاد هم یبار پودر بریزه.حمومشون بوی اب گندیده بیاد همیشه...بچه هاش نمیدونن شکلات صبحانه چیه..نون درحد مصرف وعده ی ناهار یاشامشون میگیرن .یعنی اگه عصر گرسنه بشی چیزی برای خوردن وجود نداره خونشون تاشام...اگه بخوام بگم ها تافردا حرف برای گفتن دارم ازشون.جالب اینجاست حقوق شوهرش ۸ میلیونه هرماه