قطره وچسپش از داروخونه بگیر مداوم استفاده کن تا گندیده بشه ونرم بعد ریشه ش با موچین دربیار.
نباید هوا بخوره چون خشک میشه
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
ما همه راهها رو رفتیم ..اما این جواب داد عزیزم سیرو رندش کن بزار روی محل و روشو سلفون بکش و جوراب بپوش ....تادوهفته شبا موقع خواب امتحان کنی عالی میشه...پوسته خودش در میاد بعد با ناخن گیر بگیر بکش..البتع نرمه نرمه..اذیت نمیشی..اگه جواب گرفتی دعام کن
هركاري بگي انجام دادم خوب نشد چسب ميخچه يه محلول الماني كه خيلي تعريفش راميكردن سير ،گوجه اخر كار روزي سه چهار بار زير اب گرم رو به داغي پام را سنگ پا كشيدم بهمدت پنج شش دقيقه خيلي درد داشت ولي بعد سه روز خوب خوب شد
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
من کوچیک بودم یه عالمه میخچه داشتم چسب از داروخونه گرفتم میزدم فایده نداشت یه روز میخک رو برداشتم سرشو سوزوندم رو میخجه هام فشار دادم باورت نمیشه روز بعد همه میخچه هام از بین رفتن