2777
2789
عنوان

هجوم بدبختى

114 بازدید | 5 پست

سلام دوستاى گلم چند روزه خيلى بهم ريختم،١٠سال پيش كه دانشجو بودم با يكى از همكلاسيام قرار ازدواج گذاشتم ماجراهايى پيش اومد كه بهمش زدم بيشتر تقصير من بود،بعدش با يه پسر ديگه آشنا شدم كلا از هر لحاظ برعكس همكلاسيم انگار از هرس اون سر لج و لجبازى شوخى شوخى جدى با اين پسره ازدواج كردم،مشكل مالى خيلى داريم م شوهرم بد اخلاقتر شده احساس كمبود محبت دارم،نميگم شوهرم بده مطلقه ولى الان بدياش رفته تو چشم!بچه خيلى دوس داريم اما بخاطر مشكلات مالى فكرشم داغون كنندس،خلاصه الان از طريق دوستا و تلگرام و اينستا ديدم همكلاسيم شده كارمند بانك و دخترشم تازه دنيا اومده اونوقت شوهر من تازه دنبال كار ميگرده چك و سفته داره دست مردم همش اس ام اس تهديد مياد بهش،تازه نيستا اينا از روز نامزديمون روز خوش نديدم هميشه زندگيه پر استرس،چند روزه ميگم بى عرضگى كردم چه انتخاب بدى كردم ميتونستم خوشبخت بشم احساس بدبختى شديد ميكنم

خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی مقایسه کار خوبی نیس تا هروقتم چشت دنبال زن یا مرد متاهل و متهد باشه نمیتونی روی خوشبختی رو ببی ...

عزيزم من نگفتم چشم دنبال زندگيه كسيه!!!!!

خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔