یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بخدا داشتم سرچ کننده رو ترجمهمیکردم برات😂منتظر موج بعدی فرار مغزام برم باهاشون
فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
ب کسی ک درست بگه ب قید قرعه ریپلی میشه و ازش تقدیر میشه
نابیناغصه نخور....!!! در دنیاچیزقشنگی برای دیدن وجودندارد...!!!ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم....!!! باورکن...!!! ماهی هاگریه هایشان دیده نمیشود...!!! گرگها خوابیدنشان...!!! عقاب هاسکوتشان....!!! وانسانها درونشااان......!!!
نابیناغصه نخور....!!! در دنیاچیزقشنگی برای دیدن وجودندارد...!!!ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم....!!! باورکن...!!! ماهی هاگریه هایشان دیده نمیشود...!!! گرگها خوابیدنشان...!!! عقاب هاسکوتشان....!!! وانسانها درونشااان......!!!