قبلش همش گرمی بخور ورزش کن بعد از انتقال هم3 روز بمون چون من اذیت شدم تو راه جاده کرمان رو میدونی که خوب نیست، دکتر میگه برو ولی شما بمون به نظر من بهتره
قبلش همش گرمی بخور ورزش کن بعد از انتقال هم3 روز بمون چون من اذیت شدم تو راه جاده کرمان رو میدونی که ...
واای پس خیلی معطلی داره. 😢😢😢حضور شوهرت بعد اینکه نمونه گرفتن ازش دیگه لازم نیست؟
اخه من شوهرم نمیتونه این همه بمونه. 😢😢😢😥
💞فان مع العسر یسری💞صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
💞فان مع العسر یسری💞صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
اره خودش بود من تنبلی داشتم اول لاپرا بعد ای وی ای بعد هیسترو،الانم کاشت
هیسترو هم باید بشی حتما؟
واای پس خیلی معطلی داره. 😢😢😢حضور شوهرت بعد اینکه نمونه گرفتن ازش دیگه لازم نیست؟ اخه من شو ...
اگه هنوز نرفتی برو ببین دکتر بهت چی میگه،اخه من اول تنها رفتم ،قبلش که رفته بودم بهم پیشنهاد داده بود ای وی اف کنم اما شوهرم قبول نمیکرد دکتر باهاش صحبت کرد راضی شداول پریودم تنها رفتم بهم دارو داد آمدم شهرم داروها رو استفاده کردم 8 قاعدگی رفتم با همسرم از اقام یه آزمایش خون میخواستن گفتن بده دیگه باهاش کار نداشتن تا 4 روز ،روز تخمک کشی بهش احتیاج هست فقط ،بعد بیمارستان همراهی قبول نمیکنه، اگه کسی رو داشته باشی یزد نیاز به شوهرت خیلی نیست، حتما هم داروی خارجی بگیر ،من خیلی یزد گشتم تا پیدا کردم بیشتر داروخانه دکتر کفیری داشتن