2777
2789

قبلش همش گرمی بخور ورزش کن بعد از انتقال هم3 روز بمون چون من اذیت شدم تو راه جاده کرمان رو میدونی که خوب نیست، دکتر میگه برو ولی شما بمون به نظر من بهتره 

برام دعا کنیدخدا یه نی نی بهم بده 
قبلش همش گرمی بخور ورزش کن بعد از انتقال هم3 روز بمون چون من اذیت شدم تو راه جاده کرمان رو میدونی که ...

واای پس خیلی معطلی داره. 😢😢😢حضور شوهرت بعد اینکه نمونه گرفتن ازش دیگه لازم نیست؟ 

اخه من شوهرم نمیتونه این همه بمونه. 😢😢😢😥

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش همش گرمی بخور ورزش کن بعد از انتقال هم3 روز بمون چون من اذیت شدم تو راه جاده کرمان رو میدونی که ...

من تماس گرفتم میخواستم 4شنبه برم دکتر تهرانه. 

حالا شنبه میخوام برم. نمیدونم میخواد چکار کنه. 😢😢😢

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
اره خودش بود من تنبلی داشتم اول لاپرا بعد ای وی ای بعد هیسترو،الانم کاشت

هیسترو هم باید بشی حتما؟ 

دکتر خودش پیشنهاد ای وی اف داد یا خودت خواستی؟ 

چرا ای یو ای نکرد اول؟ 

عزیزم میشه شماره واتس اپت داشته باشم.اگه اشکال نداره. اینجا خیلی نمیام

بهت درخواست دوستی دادم اگه دوسداشتی شمارت بزار برام. تشکر 

واای پس خیلی معطلی داره. 😢😢😢حضور شوهرت بعد اینکه نمونه گرفتن ازش دیگه لازم نیست؟  اخه من شو ...

اگه هنوز نرفتی برو ببین دکتر بهت چی میگه،اخه من اول تنها رفتم  ،قبلش که رفته بودم بهم پیشنهاد داده بود ای وی اف کنم اما شوهرم قبول نمیکرد دکتر باهاش صحبت کرد راضی شداول پریودم تنها رفتم بهم دارو داد آمدم شهرم داروها رو استفاده کردم 8 قاعدگی رفتم با همسرم از اقام یه آزمایش خون میخواستن گفتن بده دیگه باهاش کار نداشتن تا 4 روز ،روز تخمک کشی بهش احتیاج هست فقط ،بعد بیمارستان همراهی قبول نمیکنه، اگه کسی رو داشته باشی یزد نیاز به شوهرت خیلی نیست، حتما هم داروی خارجی بگیر ،من خیلی یزد گشتم تا پیدا کردم بیشتر داروخانه دکتر کفیری داشتن 

دکتر خودش پیشنهاد ای وی اف داد یا خودت خواستی؟  چرا ای یو ای نکرد اول؟

ای وی ای شدم یک دفعه ،دکتر گفت ای وی ای مثل نزدیکی هست احتمالش کمه که باردار شی ،گفت بهترین کار ای وی اف هست 

عزیزم میشه شماره واتس اپت داشته باشم.اگه اشکال نداره. اینجا خیلی نمیام بهت درخواست دوستی دادم اگه د ...

به خدا وات ساپ ندارم الانم استراحت مطلق هستم شوهرم زیاد نمیگذاره از نت استفاده کنم، منم الان به خاطر شما اومدم بازم شرمنده