یه رسپی بهت میدم انگشتهاتو هم باهاش بخوری
برای ده نفر اول تو یه ظرف بزرگ حدودِ 20زرده تخممرغ رو با بیست قاشق ماست چکیده و نمک و پودر زعفرون(زعفرون رو پودرکن بریز دم کردش رو نریز)باهم حسابی مخلوط کن و بزار یخچال تا رنگ زعفرون تو ماست و تخم مرغ دربیاد و خوشرنگ بشه
حدودِ هفت الی 8پیمانه برنج رو خیس کن یه ساعت و بعد بجوشون و آبکش کن
بعد سینهی مرغت رو حدودِ نیم کیلو به قطعاتِ ریز برش بده و با دو سه تا پیاز که اون رو هم ریز کردی تفت بده و سرخ کن سرخ که شد نمک و فلفل و دوباره پودر زعفرون بریز و زیرش رو کم کن تا زعفرون به جون مرغ بره و بعد نصف پیمانه زرشک بریز و تفت بده و بعد بزارش کنار
حالا برنجت رو با مایع ماست قاطی کن کامل و تو یه قابلمه تفلون متناسب نصف برنجت رو بریز و کامل فشرده و صافش کن بعد مایع مرغت رو بریز دقت کن مرغ با دیوارهی قابلمه برخورد نکنه چون نمیزاره ته چین خوب دربیاد
بعد بقیه برنجت رو بریز رو مرغا و کمل صاف و فشرده کن یکدست بشه
از کناره ها یه ک روغن بریز و درش رو بزار و و بزار رو گاز و زیرش رو کم کن تا یه ساعت