2777
2789
عنوان

ته چین😐😐

367 بازدید | 13 پست

موادشو چقد بریزم ؟برا ۱۰ نفر ؟

طرز تهیه خوب بلدید ؟مرسیییی

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

به تعدا نفرات برنج بریز برای هر دو نفر هم یه تخم مرغ زعفران و ماست و روغن هم چشمیه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سرآشپز پاپیون رو دانلودکن

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

دوتا ظرف ته چین گذاشتم داره درست میشه که بره تو دلم😼😼😜😎

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

عزيزم براي هر نفر نصف پيمانه برنج 

چون تهچين غذاي اصلي نيستش كه 

برنج رو بپز يكم ولي خيلي نرم نشه ، آبكش كن 

بعد ٥ قاشق ماست پرچرب يا چكيده رو با نصف ليوان زعفران دم شده و ٢ تا زرده تخم مرغ و نمك و فلفل و ١ ليوان روغن مخلوط كن ، با ماست مخلوطش كن . بعد ٤ تا سينه مرغ يا ٨ تكه فيله رو كه از قبل با پياز و زردچوبه آبپز كردي ، خرد كن . يكم پيازداغ رنده شده درست كن يكم فقط در حدي كه تفت بخوره ، مرغارو تفت بده باهاش و يكم زعفرون و زرشك و خلال پسته اضافه كن . بعد توي قالب يا ماهيتابه تفلون روغن ريز ، لايه لايه برنج بريز و مخلوط مرغا . بعدم بذار دم بكشه 

عکسشو وردار اب دهنم راه افتااااد

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

یه رسپی بهت میدم انگشت‎هاتو هم باهاش بخوری 

برای ده نفر اول تو یه ظرف بزرگ حدودِ 20زرده تخم‎مرغ رو با بیست قاشق ماست چکیده و نمک و پودر زعفرون(زعفرون رو پودرکن بریز دم کردش رو نریز)باهم حسابی مخلوط کن و بزار یخچال تا رنگ زعفرون تو ماست و تخم مرغ دربیاد و خوشرنگ بشه 

حدودِ هفت الی 8پیمانه برنج رو خیس کن یه ساعت و بعد بجوشون و آبکش کن 

بعد سینه‎ی مرغت رو حدودِ نیم کیلو به قطعاتِ ریز برش بده و با دو سه تا پیاز که اون رو هم ریز کردی تفت بده و سرخ کن سرخ که شد نمک و فلفل و دوباره پودر زعفرون بریز و زیرش رو کم کن تا زعفرون به جون مرغ بره و بعد نصف پیمانه زرشک بریز و تفت بده و بعد بزارش کنار

حالا برنجت رو با مایع ماست قاطی کن کامل و تو یه قابلمه تفلون متناسب نصف برنجت رو بریز و کامل فشرده و صافش کن بعد مایع مرغت رو بریز دقت کن مرغ با دیواره‎ی قابلمه برخورد نکنه چون نمیزاره ته چین خوب دربیاد 

بعد بقیه برنجت رو بریز رو مرغا و کمل صاف و فشرده کن یکدست بشه 

از کناره ها یه ک روغن بریز و درش رو بزار و و بزار رو گاز و زیرش رو کم کن تا یه ساعت

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

تو گوگل ته چین آشپزی با سنا رو سرچ کن 

به نظرم بهترین رسپی ته‎چین رو میده

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
یه رسپی بهت میدم انگشت‎هاتو هم باهاش بخوری  برای ده نفر اول تو یه ظرف بزرگ حدودِ 20زرده تخم‎مر ...

عزیزم برای اینکه روی ته چین طلایی بشه چکار کنیم؟ 

من با قابلمه درست میکنم، همیشه برش می‌گردونم توی یه قابلمه تفلون دیگه که اونورش هن خوشگل دراد، شما راهکار دیگه ای دارید؟ 

عزیزم برای اینکه روی ته چین طلایی بشه چکار کنیم؟  من با قابلمه درست میکنم، همیشه برش می‌گردونم ...

میتونی بزاری فر و گریل فر روشن کنی تا بالاش هم طلایی بشه اما حواست باشه نسوزه