2777
2789
عنوان

حرکات جنین

335 بازدید | 32 پست

سلام خانوما من ۲۷ هفته و ۶ روزم از دیروز عصر حرکات جنینم کم شده انگار قبلن خیلی تکون میخورد تکونای شدید از دیروز عصر اروم شده خیلی نگرانم دیروزم همش بدو بدو داستیم برای خواستگاری برادر شوهرم...دیشب کلی دست به شکمم کشیدم تا یه خورده تکون خورده نگرانم چیکار کنم

منم ۲۷هفته هستم همین مشکل رو دارم

زندگی بافتن یک قالیست* نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی*نقشه را اوست که تعیین کرده*تو در این بین فقط میبافی*نقشه را خوب ببین*نکند اخر کار*قالی زندگیت را نخرند!

تاریخ زایانت چندمه؟

زندگی بافتن یک قالیست* نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی*نقشه را اوست که تعیین کرده*تو در این بین فقط میبافی*نقشه را خوب ببین*نکند اخر کار*قالی زندگیت را نخرند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش ادم سرش شلوغه نمیفهمه 

چیزای شیرین بخواب به دست چپ بخواب تکون میخوره

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

اصلا نگران نباش طبیعیه منم خیلی وقتا اینجوری میشم خسته شده حالا استراحته منم یه روز خیلی تکون میخوره یه روزم کم چیز شیرین بخور بخواب پهلو چپ تو ۱ساعت حداقل ۴تا حرکت باید داشته باشه بشمار اگه داشت خوبه یه ماما تو اینستا پست گذاشته بود تا هفته ۳۲ اصلا حرکاتش مهم نیست ونگران نباشین ۳۲ به بعد حواستون باشه

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤