2777
2789
عنوان

حرکات جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 32 پست
من ۲۷ فروردین زده ولی سز دو هفته جلوتره شما چی

۲۳فروردین

به سلامتی گلم 

زندگی بافتن یک قالیست* نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی*نقشه را اوست که تعیین کرده*تو در این بین فقط میبافی*نقشه را خوب ببین*نکند اخر کار*قالی زندگیت را نخرند!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان نمیتونم دراز بکشم مادرشوهرم اینجاست هی گیر میده

وااا گیر میده چیه

بارداریا !

هر جااحساس خستگی کردی دراز بکش 

حالا پیش وزیر شده یا وکیل

شرایطت خاصه دیگران باید درکت کنن

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت😍
وااا گیر میده چیه بارداریا ! هر جااحساس خستگی کردی دراز بکش  حالا پیش وزیر شده یا وکیل شرای ...

اوووه تازه هی داره بهم گیر میده تو خونه برادر شوهرمیم هی میگه گازشو پاک کن این کارو بکن اون کارو بکن

اوووه تازه هی داره بهم گیر میده تو خونه برادر شوهرمیم هی میگه گازشو پاک کن این کارو بکن اون کارو بکن

وااای حرصم نده😲😲😲😲😲

من گاز خونه خودمو پاک نمیکنم چ برسه برادرشوهرم

برو ی گوشه دراز بکش بگو حالم بده

وااای حرصم نده😲😲😲😲😲 من گاز خونه خودمو پاک نمیکنم چ برسه برادرشوهرم برو ی گوشه دراز بکش بگو حا ...

حالیش نیست بهم الان گفت جارو برقی برام بیار گفتم من نمیتونم بیارم سنگینه بلند کنم...

حالیش نیست بهم الان گفت جارو برقی برام بیار گفتم من نمیتونم بیارم سنگینه بلند کنم...

ب فکر خودتو کوچولوت باش

خدای نکرده اتفاقی برات بیافته مسول اصلیش خودتی

حتی همین مادرشوهرت اونموقع بهت سرکوفت میزنه 

ب فکر خودتو کوچولوت باش خدای نکرده اتفاقی برات بیافته مسول اصلیش خودتی حتی همین مادرشوهرت اونموقع ...

اون که همینجوریش راه میره میگه چرا بچه اوردی...یکی نیست بگه اگه زیاد ناراحتی خودت چرا ۴ تا اوردی...ذات خراب