2777
2789
عنوان

نامه ای بخدا(شماام برام دعا کنین)

102 بازدید | 11 پست

سلام خداجونم .شکرت.تو بزرگی رحمان رحیمی.اگه بنده ی بدی بودم منو ببخش.بچه ی سختی داشتم میدونی ک..خیلی سخت خداروشکر ک تو و مامانمو داشتم.بزرگ شدم خانم شدم هیچ وقت ادم درستیو نذاشتی جلو پام شکست خوردم خودکشی کردم.مامانم پیر شد بابام داغون .این ک مصطفی اومد تو زندگیم برام نعمت بود یادته بهت گفتم خدایا این ک اومد دیگ نره همه ی تمرکزم باهاش ازدواج بود .شده بود مغز استخونم خودت میدونی همیشه میگفتم اول خدا بعدا اون .خب اونم دوستم داشت خودت شاهدش بودی .البته ک من عاشق ترم خدایا دارم جون میدم از درد این عشق خدایا هر نفسم برام درده بدون این عشق من ک هر شب شکر میکردم ک دارمش من ک هر شب ایت الکرسی میخوندم ک کنارم بمونه .الانم دارم به درگاهت التماس میکنم اونم با این چشام ک خونه.خدایا مال من شه من نمیتونم ببینم عشقمو کناره کس دیگه.خدایا خواهش میکنم کمکم کن تورو به محمدت قسم کمکم کن .خدایاآرومم کن.تو اروم جون بنده هاتی به  دادم برس.التماست میکنم عشقم برگرده خدایا منو درگیراین همه غم نکن.خودت میدونی مصطفی بود و نبودمه خدایا نابودم نکن واسه تو کاری نداره معجزه کن چی میشه عشقم زنگ بزنه بهم.خدایاکمکم کن.توروقسم به امام زمان کمکم کن.خدایا همه ی امیدم تویی کمکم کن.التماست میکنم

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
مادر امام زمان رو هم صدا کن عزیزم

برام دلم کن دلم شکسته

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حاجت روا باشی 

ولی شاید نبودنش برات بهتر بشه ...

حتی اگه بند و به آب دادی ...خودتو نباز ...محکم‌ باش ...هیییچی نمیشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

من شنیدم اگه بری توی مسجد 1200 بار بگی یا علی هم خیلی خوبه من از قانون جذب نتیجه گرفتم با چله حدیث ...

خودم سه ماه با قانون جذب پیش رفتم نمیدونم چرا یدفع همه چی بهم ریخت داغونم از دیروز چله حدیث کسا رو شروع کردم 

عزیزم حاجت روا باشی  ولی شاید نبودنش برات بهتر بشه ... حتی اگه بند و به آب دادی ...خودتو نباز ...

دارم میمیرم

دارم میمیرم

ای بابا ...این حرفا چیه 

حالا اصلا نیاد ...

لیاقت نداشته ...

قسمتت خوش باشه الهی ...‌

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

😢😢😢😢

عزیزم برات دعا میکنم 

آیه الکرسی هم میخونم برات

خواستم زیارت عاشورا بخونم یادت میکنم حتما

توام برای من دعاکن به کسی که دوسش دارم برسم

دعا کن این سری که دیدمش ازم خواستگاری کنه ؛دعا کن اونم منو بخواد😢😢😢😢😢

اللهم صل علی فاطمه وابیهاوامها وبعلها وبنیها وسرالمستودع فیها به عددما احاط بهی علمک

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یه کاری میگم حتما انجام بده 

توسل کن به شهید ابراهیم هادی و شهید حاج سعید سامانلو ؛براشون یه چیزی هم نذری بده

خیلیا به واسطه این ۲عزیز حاجت روا شدن؛منم دعا کن

امضای این دوستمون رو بخون  قشنگ توضیح داده آخر امضاشم تاپیک حاجت روایی زده @sayeh6859    

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین