2777
2789
عنوان

کیا بد خبر بد میدن

453 بازدید | 40 پست

بچه ها قبول دارین خبر بدو نباید همینجوری گفت؟

چنبار همسرم اونروزا که سردار سلیمانی رو کشتن بعد هواپیمارو زدن من تا از خواب بیدار میشدم ی چشمی بودم هنوز  شوهرم یجوری این خبرای بدو میداد که من  ی متر میپریدم مسخره اش میکردم میگفتم تو با این خبر دادنت آدم فکر میکنه داعش دم در وایساده یا زامبیا حمله کردن😂 اصلا خبر بد دادن بلد نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از فامیلامون. هرکی هم میمیره میسپارن اون به بقیه خبر بده. 

قشنگ‌زنگ میزنه میگه سلام خوبی؟ فلانی مرد.حتئ نزدیکانت 😑😑

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

یه بار مادرشوهرم پاش رفته بود تو شیشه زنگ زدم به دخترش گفتم سلام خوبی اون گفت چخبر گفتم سلامتی مامان پاشو بریده کلی ازش خون رفت بردیم بخیه زدیم بیچاره پس افتاد ۳۰ ثانیه بعد جلوی در بود 😁😁😁😁چه عروس خوبیم😁😁😁

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 

اوووف من خبر مرگ عزیزمونو ب خواهرا دادم😭چ لحظه سختی بود

یادم نمیره بیقراریاتو😔حالا من واسه تو بیقراااااارم😔😭😔واسه حال مامانم ی صلوات بفرستین محتاج دعاتونیم دعا کنید چشماشو باز کنه 😔😔دخترم دنیامه😍

صبح مامانم اومد گفت بچه ها یه خبر بد  سردار رو شهید کردن ..من یه دفعه شوکه شدم ..گفتم دروغ میگی ! سریع رفتم کانال ها رو  دیدم همه جا نوشته انا لله و انا الیه راجعون ..🥺.گفتم اره راسته ..خانوادگی نشستیم تا ظهر کنار تلویزیون و فضای مجازی بودیم ..هر پنج دقیقه یکیمون میگفت اوووووف 🥺..رفتم اتاقم گریه کردم ..خیلی روز بدی بود ..هنوزم باورم نمیشه شهید شد .

خانواده ی شوهرم.

مثلا یک بار ساعت یک شب زنگ زدن (حالا میدونن شوهرم فشار خون عصبی داره،تا ناراحت بشه فشارش میره بالا و راهی بیمارستان میشه )خلاصه زنگ زدن فلانی رو یادته؟شوهرم گفت آره.مادر شوهرم گفت امشب اور دوز کرده و مرده

حالا شوهرم😨😨😲😲

من😨😨😨

مادرشوهرم😎😎😎

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...