2777
2789
عنوان

کند شدن ذهن. کمک

81 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

خانم 30 ساله م. 

یه دختر دارم. روزا همش خونه م مشغول بچه داری وخانه داری. 

جاییم نمیرم مگر یه روز برم خونه پدر شوهرم. 

احساس میکنم ذهنم کند شده چون دارم میبینم  ک همه چیزو فراموش میکنم حتی نمیتونم منی  ک لیسانسم کلماتو تلفظ کنم. جدول ضرب فراموش کردم. 

کمکم کنید.... 

بنظرتون چ کتابی بخونم یا یه بازی تقویت حافظه برام معرفی کنید... 

دقیقا منم شرایط شمارودارم دیگه کلافه شدم اسم داروها و اسم فیلم و...روهم فراموش میکنم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسطای پستت برام خراب شده هرچی رفرش میزنم فایده نداره ولی اگه ذهنتو میخای تقویت کنی جدول زیاد حل کن کتابهای نویسنده های معروف مثل دولت ابادی و دانشور ،مارکز و کلا نویسنده هایی که کارهاشون آدم رو ب فکر میبره بخون تا ذهنت فعال بشه

وسطای پستت برام خراب شده هرچی رفرش میزنم فایده نداره ولی اگه ذهنتو میخای تقویت کنی جدول زیاد حل کن ک ...

چقد خوب ممنونم.... 

آره از اینکه احساس میکنم ذهنم داره کند میشه بدترم میش0م

جدول ضرب و حفظ کن جدول حل کن زبان جدید یاد بگیریاده روی کن تغذیه سالم و مقوی داشته باش ، درطول روز ن ...

روزا نمیخوام. 

پیاده روی اصلا ندارم... چون با بچه کوچیک اصلا نمیشه