2777
2789
عنوان

رنگ سال ۹۹چیه؟

331 بازدید | 48 پست

من را آگاه کنید لدفا...مرسی اه

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابی کلاسیک سفید مرجانی

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

مرسیییی...ینی من مانتومو ابی بدوزم؟مشکی ندوزم عایا؟

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید

کهربائی😂

نمیدونم چرا میرم توتاپیکا نمیتونم بدون اینکه چیزی ندم بیام بیرون شده ایموجی یا خخخ یا اوخی یه تک کلمه ای میدم دست خالی نمیام بیرون احساس میکنم مدیون استارتر میشم بازدید کنم چیزی ندم😂😂😂 خلم میدونم😁😁
رنگ پشکل کهره

😐 😐

مرسیییی...ینی من مانتومو ابی بدوزم؟مشکی ندوزم عایا؟

آبی گلم 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹