hadisjoooni19 مدیر عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 2407 عنوان رنگ سال ۹۹چیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 48 پست من را آگاه کنید لدفا...مرسی اه من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید 1398/11/03 | 21:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadisjoooni19 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 2407 بایدی نداره خودشون اختیاری نظرات منو اجرا میکنن😁 اوه یسسسسس من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
hadisjoooni19 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 2407 آبی وسفیدباهم مده شده دورنگ قشنگ میشه من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
hadisjoooni19 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 2407 همینی که خودم گفتم مطمین باش سبز تیره هست. مشکی بدوزم بهتره😊 من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
۱۳۳ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 11938 قشنگ میشه آره منم میخوام دورنگ بگیرم مانتوروآبی سفیدتنهارنگی هست که تاحالا نداشتم 😂😂😂 خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹
hadisjoooni19 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 2407 آره منم میخوام دورنگ بگیرم مانتوروآبی سفیدتنهارنگی هست که تاحالا نداشتم 😂😂😂 اره منم نداشتم حالاموندم بین مشکی و ابی سفید من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
marzii3 عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 5287 آبی کاربنی 🌹 من این پارچه دارم چه مدلی بدوزم؟؟این رنگ ساله.. ❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀
۱۳۳ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 11938 اره منم نداشتم حالاموندم بین مشکی و ابی سفید هرچی مده خواهر همش مشکی دل آمدم میگیره آبی بدور🌹 خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹
عشقم_اناره عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 5811 مشکی بدوزم بهتره😊 عزیزم هر چی عشقت میکشه. به شادی بپوشی😍
۱۳۳ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 11938 من این پارچه دارم چه مدلی بدوزم؟؟ این رنگ ساله.. آره من رفتم کفش بگیرم همه همین رنگابودجدیدتربراعید خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹
hadisjoooni19 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 2407 اینرنگ منظورمه. راستش منم به مد نمیرم مد به من میره😎 حالااینارولش کن.بگو اینهمه اعتماد ب سقفو ازکجااوردی خواهر؟نگو مادر زادیه من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
۱۳۳ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 11938 من این پارچه دارم چه مدلی بدوزم؟؟ این رنگ ساله.. بزن نت مدلهای جدید هست بده بدوزن برات خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹
hadisjoooni19 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 2407 من این پارچه دارم چه مدلی بدوزم؟؟ این رنگ ساله.. بنظرم اگه قدت بلنده بلند بدوز من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
عشقم_اناره عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 5811 حالااینارولش کن.بگو اینهمه اعتماد ب سقفو ازکجااوردی خواهر؟نگو مادر زادیه دروغم چیه خواهر🤕لطفه دوستانه طبق من پیش میرن منکه ادعایی ندارم😎🤥
marzii3 عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 5287 بنظرم اگه قدت بلنده بلند بدوز قدم ۱۷۰ لاغرم خیلی دراز دیده میشم😂😂😂 ❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀