2777
2789
عنوان

فروش مبل

111 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

من میخوام مبلامو بفروشم به پولش احتیاج دارم تو رو خدا اگه مشتری سراغ دارید معرفی کنید

به این ایدی پیام بدینm008380@

مبلام با کیفیت و زیبا هستن 9نفره با دو تا عسلی و یه میزرنگ خوشگل چوب با کیفیت مبلغشم ۲میلیون لطفا مشتری بودین اطلاع بدین مرسی از همگی

تصویرشم فرستادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟من گذاشتم ولی فقط واسه معاوضه پیام میدن

بخدا همين امروز يكي به من كلي حرف زد پيام داد كه تخفيف داره گفتم نه مقطوع 

من يه خط ايرانسل گذاشتم كه مزاحم پيدا نكنم 

بعد بهم پيام داد كه به درك با اين خط مسخرت معلومه دهاتي هستي شهرستاني هستي لباست مبارك خودت 😑😕

واقعا بايد به اينا چي گفت؟!

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
شماره تون رو مخفي كنيد راحت تريد

عجب ادمایی پیدا میشن واقعا باید متاسف بود،ادم وقتی جنسی رو میفروشه حتما به پولش احتیاج داره نباید اینطوری رفتار کنن اگه خریدار نیستن،راست میگی شماره پنهان کنم بهتره

عجب ادمایی پیدا میشن واقعا باید متاسف بود،ادم وقتی جنسی رو میفروشه حتما به پولش احتیاج داره نباید ای ...

همه قشري داخلش هست خواستم بگم شهري باكلاس تو كه اينقدر ادعات ميشه واسه چي تو ديوار دنبال لباس برندي اونم با اين همه تخفيف گفتم ولش كن نبايد با هر كسي دهن به دهن شد 

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))