2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

123 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها واسه عید چه رژیمی میخواید بگیرید؟

کاهش وزن از الان ک بهمن تا اواخر اسفند تقریبا ۲ماه 

چقدر میخواید کم کنید😶😶😶

من ۵کیلو اضافه کردم در عرض ۲ماه میخوام ۷کیلو کم کنم ...عید سال عروسی داداشمه☹☹☹"واسه من بکش و خوشکلم کن هست"اگر واسه شما چیز دیگه ای مهم لطفا توهین نکنید

I'd walk straight through the bullet😏

بیا پیش ما قراره هروز ورزش کنیم هرکسی تونس باشگا نتونس خونه و هرهفته سایزامونو بگیم و ب هوای هم پیشرفت کنیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3799549/خانمای-با-انگیزه?postId=121116405

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔

من یه رژیم بهت میگم یک هفته ای

هر یک هفته ۲/۵الی۳کیلو ب بالا کم میکنی

ولی نباید بیشتر از  دو هفته پشت سر هم بگیری

یک هفته ای باشه دیگه خسته نمیشی و بگی همش تو رژیمم

ولی ب شرطی این رژیم موندگاره که مثلا یک هفته گرفتی مواظب بقیه روزات باشی که کالری زیاد مصرف نکنی

چون با اضافه خوردن ..بیشتر از نیاز بدنت بقیش ذخیره میشه دیگه

پس باید بقیه روزاتو کالری شماری کنی با یه برنامه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بدردت میخوره ک بگم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من یه رژیم بهت میگم یک هفته ای هر یک هفته ۲/۵الی۳کیلو ب بالا کم میکنی ولی نباید بیشتر از  دو ...

اره گلم حتما همین جا میذاریش؟

خودت گرفتی؟

میخوام بنویسمش

I'd walk straight through the bullet😏
وای مرسی عزیزم

خواهش میکنم❤

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
اره گلم حتما همین جا میذاریش؟ خودت گرفتی؟ میخوام بنویسمش

اره من دو بار گرفتمش

میتونم عکس غذاشم بزارم برات

الان میارم برات

روز اول:همه میوه ها:بجز موز:پیشنهاد=سیب خربزه هندوانه  انار یا هر چی

دوم:سبزیجات-یدونه سیب زمینی متوسط صبح بخوریم

هر کدومش برای یک رژیم بوده

سوم:میوه و سبزیجات(‌بجز سیب زمینی و موز)*

چهارم:موز۸-۱۰//شیر۳لیوان

پنجم:برنج یک پیمانه-گوجه فرنگی۵-۶//-سوپ سبزیجات و سبزیجات

(من برنجمو با گوجه پختم یک پیمانه پخته شده منظورشه)

ششم:برنج نهار یک پیمانه-سبزیجات

هفتم:روز ششم+یک لیوان اب میوه طبیعی

رژیمش خیلی جذابه سعی کن تزیین کنی بخوری

ولی زحمتت میشه ممنون میشم فقط تخم مرغ توش نذار

تخم مرغ نداره سبزیجات و میوه ست

ولی بدن شاداب و سرحال میشه

اینم بگم اگر در روز گرسنت شد یبار مجازی دو کف دست نون و یک قاشق کره بادام زمینی بخوری که به شدت با خوردنش احساس سیری میده

و خاصیت داره