2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 25 پست
روز اول:همه میوه ها:بجز موز:پیشنهاد=سیب خربزه هندوانه  انار دوم:سبزیجات-یدونه سیب زمینی متوسط ...

ولی خیلی عالیه شبیه رژیم کانادایی میگم واسه صبحانه مثلا روز اول صبحونه همون میوه و سبزیجات و استفاده کنیم؟

I'd walk straight through the bullet😏

ن چاق نمیکنه میگم سه کیلو ب بالا کم میکنی

تو خونه یا باشگاه ورزشم بکن

چرا عکسهاش پاک شد

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی خیلی عالیه شبیه رژیم کانادایی میگم واسه صبحانه مثلا روز اول صبحونه همون میوه و سبزیجات و استفاده ...

روز اول فقط میوه

اره میوه بزار بیرون یخچال هم دمای محیط باشه اذیتت نکنه

از چند تا میوه تیکه کن داخل بشقاب بیار بخور

هر چقدر بخوای میتونی بخوری در حدی که گرسنت نشه

نه زیاده روی کنی😁😁

روز سوم ب بعد عادی میشه همه چی

اخ چقدر دلم میخواد شروع کنم دوباره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

روز دوم

اینا کامل هستن نهاره مثلا😁😁😁

روز پنجم

روز اول فقط میوه اره میوه بزار بیرون یخچال هم دمای محیط باشه اذیتت نکنه از چند تا میوه تیکه کن داخ ...

عالیه 

خب بیا شروع کنیم من فردا میگیرم 

اگه میخوای شروع کنی باهام ک قد و وزن و من امشب میذارم 😍😍

عالیه  خب بیا شروع کنیم من فردا میگیرم  اگه میخوای شروع کنی باهام ک قد و وزن و من امشب م ...

اخه باید از شنبه باشه😂😂😂😂😂😂

نه میدونی چیه چهار روز دیگه مسافرم😭میرم جایی

یعنی میکی چهار  پنج روزشو بگیرم

وای چه خوشمزست 😭😭گرسنم شد  خیلی قشنگ درستش کردی

خب جذابیتش ب همینه که ذوق میکنم

که فکر میکنه غذای رژیمه

البته من وردشم میکردم

اینم بگم بدن من سخت جواب میده ب رژیم و ورزش و ...

اخه باید از شنبه باشه😂😂😂😂😂😂 نه میدونی چیه چهار روز دیگه مسافرم😭میرم جایی یعنی میکی چهار&nbs ...

🤔🤔اگه ۴روز دیگه مسافری پس نگیر چون تو سفر ک معمولا زیاد میخورن 

اونوقت اگ بدنت قبلش بهش غذا نرسه و بعد تو سفر بخوری بدنت بیش تر حالت قبل غذا ها رو جذب میکنه 

من خوندم میگن تا ۱۰روز بعد اتمام هر رژیمی باید رعایت کنید و کم کم روال عادی در پیش بگیرید به دلیل اینکه سیستم عصبی بدنتون منتظر برگشت حالت قبل هست 

پس بعد سفرت بگیر 

من بعد این رژیم نتیجه و میذارم حتما تگت میکنم 😙😙مرسی از وقتی ک گذاشتی گلم

خب جذابیتش ب همینه که ذوق میکنم که فکر میکنه غذای رژیمه البته من وردشم میکردم اینم بگم بدن من سخت ...

😖😖😖😖ووویئ ورزش نه 

مخصوصا الان آخرای امتحاناتم هست نمیتونم اصلا

🤔🤔اگه ۴روز دیگه مسافری پس نگیر چون تو سفر ک معمولا زیاد میخورن  اونوقت اگ بدنت قبلش بهش غذا ...

خواهش

نه تو مسافرت زیاد نمیخورم

میرم خونه مادرم