2777
2789
عنوان

بچه هشت روزه

110 بازدید | 10 پست

سلام خانوما

من تو ی شهر غریب زندگی میکنم.تادیروزمامانم پیشم بودکلی کمک حال بود از دیشب مغزم هنگ کرده

خیلی استرس دارم میترسم 

مثلا اروغ گرفتن خوب بلدنیستم!میشه یادم بدین؟خودم دستامو میزارم وسط سینش خمش میکنم رو پاهام میزنم رو کمرش بادست آروم آروم.

شیرخودم زیاده میدوشم بهش میدم اما شبا خوب خواب نمیره.شیرخشک ببلاک کامفورت گرفتم بهش میدم.خوبه؟

این چندروز معدش عالی کار می‌کرد اما ازصبی ساعت نه پوشکش تمیزه.میشه معدش کارنمیکنه بخاطر اروغ نزدنشه؟

تروخدا هرتجریه ای دارین یادم بدید 

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

عزیزم اگه شیر خودت خوبه همون براش کافیه. شیر خشک سنگینه بخاطر همین دفع مدفوعش کمتره ولی شیر خودت را ...

شیرم زیاده طوری لباسام خیس میشه.سرسینه ندارم هی باید بدوشم

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برای آروغ گرفتن سرش رو بزار روشونه هات بزن تو کمرش آروغ میزنه.

وقتی شیرت زیاده دیگه نیازی به شیر خشک نیس

میگی شیرت زیاده.وقتی دوشیدی بزار اول از سینه خودت شیر بخوره که خدای نکرده به شیشه عادت نکنه و سینه خودت رو نخوره

👶👶👶
برای آروغ گرفتن سرش رو بزار روشونه هات بزن تو کمرش آروغ میزنه. وقتی شیرت زیاده دیگه نیازی به شیر خش ...

خیلی کوچیکه چطوری بگیرمش رو شونه ام؟میترسم

واسه یه دقیقه شیر دوش بزن تا نوک سینه ات بیاد بیرون بعدش بزارش دهان نی نی خودش به مرور خوب میشه و نو ...

ممنونم

تروخدا برام دعا کن یک نفری از پسش بربیام 

یه چیزی هست تو داروخانه به اسم رابط سینه بگیرین برای اینکه سینه نوک نداره  از الان شیر خشک بدین دیگه سینه تونو نمیگیره  اروغ هم ربطی به کار کردن شکم نداره به خاطر شیر خشکه احتمال زیاد شکمش کار نکرده حتما اروغشو گیرین حتی شده نیم ساعت چهل دقیقه نگهش دارین سرشو برارین رو شونه تون اروم بزنین پشتش تا هم دل درد نگیره هم احتمال استفراغ پایین میاد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم