2777
2789
عنوان

باور ندارم

1062 بازدید | 159 پست

نمیدونم چرا کساییو که اینجا میگن پولداریم و ماشین فلان و خونه لاکچری و ... باورشون ندارم

۹۹ درصد نی نی سایتیا پولدارن 

پس اینایی که تو جامعه داریم میبینیم کین؟؟

این همه پراید سوار

این همه خونه های حاشیه شهر 

این همه فقر و نیازمندی

این همه لوازم آرایش حراجی 

این همه لباسای حراجی

اینا رو کی میخره؟؟ 

اگه خانمای اینجا راستشو بگن پس همه اون چیزا رو من میخرم😖😢 دلم برا خودم سوخت🖐😔

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار یه خانمی تو تاپیکش گفت ماکارانیو با سویا درست میکنه همه ریختنش سرش که ایییشششش سویا آخه؟؟ ما گوشت چرخ کرده میریزیم🖐😐

فکر کنم فقط من و اون خانم سویا مصرف میکنیم تو خونه هامون

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

همشون منم😢

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
همشون منم😢

😁😁

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یه بار یه خانمی تو تاپیکش گفت ماکارانیو با سویا درست میکنه همه ریختنش سرش که ایییشششش سویا آخه؟؟ ما ...

من که گوشتم داشته باشم سویا میزنم 🤣🤣

خیلیا خواستن مارو زمین بزنن...ولی نمیدونن بزنن زمین، هوا میره😎😝