2777
2789
عنوان

باور ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 159 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار یه خانمی تو تاپیکش گفت ماکارانیو با سویا درست میکنه همه ریختنش سرش که ایییشششش سویا آخه؟؟ ما ...

نه گلم منم یه قابلمه ماکرونی با سویا دارم رو گاز برا نهارم ؛اصلا هم نمیگم پولداریم اتفاقا تو قشر پایین هستیم اصلا هم ناراحت نیستم به حرفهای بقیه هم اهمیتی نمیدم خدا رو هم شکر میکنم تن سالم داده بهمون 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
پراید که دیگه الان مال پولداراست که خواهر😂😂😂😂

😂😊😊😊اره مال لاکچریاست

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

پراید که دیگه الان مال پولداراست که خواهر😂😂😂😂

یه تاپیک بزن بپرس ماشیناشون چیه

اسم ماشیناشون انگار اسم جک و جونورای چینیه😐 

منم تگ کن بیام سلامت کنم😂🖐

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
یه بار یه خانمی تو تاپیکش گفت ماکارانیو با سویا درست میکنه همه ریختنش سرش که ایییشششش سویا آخه؟؟ ما ...

چرت میگن عزیزم باور نکن...اینجا که کسی کسیو نمی شناسه تو بگو من دختر رییس جمهورم اصلا...کی به کیه 

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
بیا بغلم گریه کنیم😢😢😔😔

بیا فقط فشار ندی کمرم دردمیکنه😭

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
یه تاپیک بزن بپرس ماشیناشون چیه اسم ماشیناشون انگار اسم جک و جونورای چینیه😐  منم تگ کن بیام ...

😂😂😂😂

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
ن بابا منم سویا می ریزم.پنج تا انگشت ک مث هم نیستند.

سویا هم خوبه 

والا من ماکارانی با سویا رو بیشتر از ماکارانی با گوشت دوست دارم

ماکارانی با گوشت بدمزه میشه

بابا چرت میگن و چس کلاس میزارن گوش نده  منم ببا سویا درست میکنم شدیم سه نفر😂😂

اقا منم هستم شد۴ نفر😆

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

تازه شوهراشونم همه دکتر ومهندسه

والا بخدااااا

این همه معتاد و بیکار و تحصیل نکرده و بدبخت و مفنگی شوهر منه😐