2777
2789
عنوان

قبل از خونه تکونی اینو بخون

299 بازدید | 7 پست

سلام، دوستای خوبم

دوست دارید همراه با خونه تکونی امسال یک نظم دائمی و کاربردی توی خونه تون ایجاد کنید و برای همیشه از شر به هم ریختگی ها خلاص بشید؟ کتاب من یک کفش دوزک هستم، تو چطور؟ کتاب خوبیه که بهتون توی این راه کمک میکنه. پس اگر میخواهید خونه تکونی امسال متفاوت باشه اول این کتابو بخونید و بعد خونه تکونی رو شروع کنید. راهکارهای خوبی توی اون پیدا میکنید. اگر دوست دارید این کتاب رو بهتر بشناسید من در پست بعدی مشخصاتش رو و همچنین لینک دریافت بخشی از کتاب به صورت رایگان رو براتون میگذارم.

موفق باشید

معرفی کتاب من یک کفشدوزک هستم، تو چطور؟
نویسنده: کاساندرا آرسن
مترجم: فرزانه کاویان
انتشارات آرنا
رتبه کتاب در گودریدز ۴.۵
کارشناس حرفه ای نظم دهی کاساندرا آرسن در این کتاب پرفروش از توصیه ها، ترفند ها و رازهایش برای داشتن خانه ای منظم و بدون به همریختگی پرده برمیدارد. او با لحنی طنزآمیز و صمیمی با شما سخن میگوید و دست شما را میگیرد و در تمام گامهای لازم برای خلق خانه ای زیبا، منظم و بدون به همریختگی به شما کمک می کند؛ خانه ای که تقریباً خودش مرتب میشود.
در این کتاب او توصیه ها و راه حل های آسان و ارزان قیمتی را که به او اجازه میدهد تا با کمترین تلاش خانه ای را مرتب، منظم و کارکردی نگه دارد، با شما در میان میگذارد. پس از خواندن این کتاب شما نیز قادر به خلق چنین خانه ای خواهید بود.
کاساندرا به عنوان یک کارشناس نظم دهی به شما می­آموزد که انسانهای مختلف به شیوه های گوناگون به ایجاد نظم میپردازند. او این شیوه ها و تمایلات را به صورت چهار گروه از حشرات انباردار تقسیم بندی کرده است: کفشدوزک ها، زنبورها، جیرجیرک ها و پروانه ها.
شناسایی سبک شخصی نظم دهی خودتان و اطرافیانتان به شما در درک شیوه منحصر به فردتان برای ایجاد نظم و اینکه چرا دیگران به شیوه ی شما ایجاد نظم نمیکنند کمک می کند و به شما می آموزد چگونه می توان با این سبک های منحصر به فرد کار کرد و با ایجاد سازش ها و مصالحه هایی بین خودتان و اطرافیانتان نظمی را ایجاد کرد که مورد قبول همه اعضای خانواده و حفظ آن امکان پذیر باشد.
لینک نظرات خوانندگان کتاب در کتابراه

https://www.ketabrah.ir/کتاب-من-یک-کفشدوزک-هستم-تو-چطور/book/42150

لینک دریافت بخش رایگانی از کتاب (هدیه­ ی مترجم)

http://s7.picofile.com/file/8378270768/نمونه_رایگان_کتاب_من_یک_کفش_دوزک_هستم،_تو_چطور؟_هدیه_مترجم_.pdf.html

باید جالب باشع بزار

💜دانشجوی زبان انگلیسی هستم و مدتی در زمینه فشن دیزاینر کار کردم (فشن دیزاینر=آشنایی با انواع مدل های مانتو و شلوار و ست کردن)_عکاس هستم _سوال در خصوص هر کدوم داشتید بپرسید ازم_خیلی هم مهربونم💜نزدیک به سه سال خواننده ی خاموش بودم(تمامی درخواست های دوستی پذیرش میشوند)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا که گفته بودین رفتم چند صفحه ای از کتاب خوندم ولی شرمنده اینجوری میگم هیچ چیز بدردبخوری توش ن ...

سلام، دوست خوبم

این کتاب به شما کمک میکنه با توجه به شخصیتتون و شخصیت اطرافیانتون نظم رو در خونه تون ایجاد کنید. مگر نه اینکه یکی از  هدفهای  خونه تکونی داشتن یک خونه منظمه. کتاب شاید در زمینه ی بشور وبساب و برق انداختن حرفی نزده اما به شما کمک میکنه نظمی بنیادی ایجاد کنید که تمام طول سال دوام بیاره. البته این فقط یک کتابه و قرار نیست جادو کنه و بخشی هم که شما خوندید کمی از کتابه نه همه اون. به هر حال امیدوارم موفق باشید 🌼