2777
2789
عنوان

😲😲😲😲😨😨🤤🤤🤤😶😶🤤😞😨با غیر هم زبون ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 45 پست

من شمرده حرف بزنن میفهمم ولی یه هو حرباشون اینجوری میشه 

تازبخلنتبزخر خییخرتهز۶.حلخبهزع

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شمرده حرف بزنن میفهمم ولی یه هو حرباشون اینجوری میشه  تازبخلنتبزخر خییخرتهز۶.حلخبهزع

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

اسی جون سعی کن دیدگاهتو عوض کن نسبت به خانواده شوهرت،یه چیزی میگم باورکن...ماترکها اصلا تحت هیچ شرایطی نمیتونیم باهم فارسی حرف بزنیم،نه اینکه نخوایم نمیتونیم.پس سعی کن درکش کن...

بگو آی کافتار آخی نع منن غیبت اِلیسیز

فهمیدم چی گفتی😁

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔

حساس نشو

مردای ترک همینن

صد سال هم بگذره شوهرت با خانوادش ترکی حرف میزنه

واست مهم نباشه 

یک کلمه هم یاد نگیر ترکی اینطوری میفهمن برات حرفاشون خیلی بی اهمیته

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

شوهرمن قبل من با یکی نامزد کرده بود فارس بود کلا شوهرمن دنیا اومده تهران ولی چون مامانش بی سواد ترکی بلده حرف بزنه،دختره استرس میگرفته بدنش دون دون میشده مادرشوهرم جلوش ب شوهرم میگ دختره مریضه ب ترکی.اونم از شوهرم ک نامزدش بوده میپرسه چی میگه اینم بهش میگ جلوی اینا خودتو کنترل کن استرس نگیر و فلان دارن میگن مریضه.دختره کلا میزاره میره با اینک سخت بهمدیگ رسیده بودن(ازقبل دوس بودن)

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
شوهرمن قبل من با یکی نامزد کرده بود فارس بود کلا شوهرمن دنیا اومده تهران ولی چون مامانش بی سواد ترکی ...

آخی...از این حرفا که فراوان شنیدم بعدا فهمیدم چی میگفته اوایل من میرفتم خونشون اینقد ازم بدش میومد میگفت اوزون قیز بهم یعنی دختر دیلاق حتی اسممو صدا نمیزد یه بارم صندل پام بود جلو خودم گفت اوزون قیز بهش گفتم میدونم چی میگی...سرخ شد گفت مگه بلدی گفتم آره

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

مردای ترک یکم بی منطق و پرخاشگرند شوهر خودم ترکه خودمم ترکم اما اگه یه روز دختر دار شدم نمیذارم با یه پسر ترک ازدواج کنه زنای ترک واقعا در برابر اخلاق گند شوهراشون صبو  و مهربون هستن

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
آخی...از این حرفا که فراوان شنیدم بعدا فهمیدم چی میگفته اوایل من میرفتم خونشون اینقد ازم بدش میومد م ...

اره خیلی سخته!ولی الانم برامن سخته تو خونه کلا فارسی حرف میزنن فقط مادرشوهرم ترکی حرف میزنه..منم دوس ندارم فارسی حرف بزنم 

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز