2777
2789
عنوان

کمک😣😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 32 پست
پرخورنیستم غدام خیلی کنه ابجیم میگه من میخورم میره معده توآخه اون خیلی خوش خوراکه ولی لاعرمن بدغذاول ...

خوب عزیز من شما یه مدتی به خاطر استرس زیاد لاغر شدی نگران نباش بازم ظاهرت مث قبل میشه به شرطی که آرامش سابقتو بدست بیاری و مثل سابق به خودت برسی،هیچی مثل تغذیه سالم و ورزش صبحگاهی آدمو سر حال نمیاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینید من معجزه ای از طرف خدا برای مشکلات تان که سریع حل بشه به شما میگم تنها راهش همینه. به کودکان ...

من گدایی ببینم مثلااگه ده داشته باشم۵میدم ب اون بخدا قرآن میخونم نمازمیخونم  ....تاحالانشده ازاینجورکمکاکنم ....

خوب عزیز من شما یه مدتی به خاطر استرس زیاد لاغر شدی نگران نباش بازم ظاهرت مث قبل میشه به شرطی که آرا ...

عیدعروسیمه .....اره میدونم همیشه اینطوربوده وقتی ارامش داشته باشم خوراکم خوب باشه باشگاهموبرم میشم مث سابق ولی الان متاسفانه زندگیم شده پرازحاشیه بعدچهل عموم قراربودعردسی باشه اونم فقط خانواده دامادبگیرن نه ماوهیچکسم از طرف من نمیومدعروسی ب جزمامانم😣😣زدخاله مادرشوهرم مرداوناگفتن نه بایدچهلشدربیاد اصلاقیامت شدبخدا😭😭😭😭

عزیزم 😔😔 امیدوارم هر چه زودتر عروسیه با شکوهی بر پا کنین ، خوشبخت بشین❤

خخخخخخ آره توشهرستان خیلی باشکوه میندازن توی خونه خیلی کوچیک خخخخ من تهران بابام قراربودحنابندون بگیره توتالارب ج قشنگی ی صبح رفتیم تالاردیدیم شبش عموم فوت کرد🙁🙁🙁🙁

من ی تایپیک زده بودم تمام داستان زندگیم اونجانوشته بودم ماله نوقعی بودک دعواکرده بودم بلدنبودم چحوری جوابشونوبدم کمک میخواستم ولی کسی راهنماییم نکرد