2777
2789
عنوان

کمک😣😣😣😣

255 بازدید | 32 پست

جون هرکی دوست دارین چی بخورم صورتم چاق بشه عیدعروسیمه قبلاصورتن اندامم عالی بودولی دوسه ماه پیش ی مشکلی پیش اومدبشدت استرس کشیدم حرص خوردم غصه خوردم الان همه میگن ازصورتت فقط دماغت معلومه پی بخورم چاق بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر مشکلات سخت حل نشدنی داری من یه راه حلی دارم که سریع مشکلاتت حل بشه

باخانواده همسرم اختلاف خوردم سه سال نامزدم هیچ مشکلی نبودچون خودم خوب بودم هیچوقت مخالفت نمیکردم عروسیم قراربودبشه آبان عموم فوت کردانتظارداشتن ماهمون تاریخ بگیریم چون مخالفت کردم اون روشونونشون دادب من زنگ میزدن هرچی دوست داشتن میگفتن ولی ب شوهرم  میگفتن مازنتودرک میکنیم حق داره فلان

چیکار به حرف مردم داری یه مدت آرامشتو حفظ کن چاق میشی ،پرخوری نکن که بیمار میشی خدایی نکرده

پرخورنیستم غدام خیلی کنه ابجیم میگه من میخورم میره معده توآخه اون خیلی خوش خوراکه ولی لاعرمن بدغذاولی توپوروخوش اندام .....ک الان متاسفانه شدم چوب خشک😣😣😣😣

تودوماه روحیم ب کل داغون شداون تصوراتی ک ازخانواده همسرم داشتم ب کل ریخت بهم باشگاه میرفتم رقص میرفتم خواهرشوهرم تودعواهاگفت توک عموت مرده  فلان میخوری میری رقص😐😐😐

ببینید من معجزه ای از طرف خدا برای مشکلات تان که سریع حل بشه به شما میگم تنها راهش همینه. به کودکان فقیر و سالمندان مستحق کمک کنید البته مالی نه که پول مستقیماً به آن ها ندید فقط خرید کنید بهشون کمک کنید مثلاً کفش لباس پوشاک مخصوصاً تو فصل سرما براشون کاپشن ژاکت بخرید تنها راهش اینه