2777
2789

من بلد نیستم اومدم یاد بگیرم 😀اگه دوستان جواب دادن لایکم کن ممنون

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

تلخی پوست پرتغال و گرفتی

استفاده شو میخواهی خب داخل کره یا روغن تفت بده ی قاشق خاک قند اضافه کن نگذاری حرارت زیاد باشه مربا بشه روغن زیاد باشه مربا نمیشه

خلال های بسیار نازک و باریکی درست کن از پوست پرتغال یکم پوست نارنج هم قاطی بزن عطری بلند میکنه ک نگو

من ب برنجم طعم دودی میدم با زغال ب ابگوشت و بعضی وقتا خوراک مرغ طعم و عطر دودی میدم

تو برنج ی پا استاد شدم صد رنگ و طعم درمیارم هنوز شوهرم و پسرم نفهمیدن با چیزای داخل خونه هست فکر میکنن میخرم ی نوع ادویه از بیرون

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیز برنج زعفرانی یادت باشه زعفران و با برنج قاطی کنی دم نکنی لایه لایه بزنی ک نمیشه

اون مدل دیگه ای میشه

مثلا اگه برنج هندی استفاده میکنی موقع جوشاندن برنج چون رنگ و عطر زعفران تا مغز برنج میره حتی اگر نصف کنی میبینی کلا انگار برنج زعفرانی خریدی

اگه برنج ت ایرانیه قاشق ب قاشق تو ب برنج اضافه کن تا رنگ مورد علاقه

من همیشه برنج ایرانی مصرف میکنم همیشه گفتم تو این گرونی آدم پول میده چیز خوب درجه یک شو بگیره مصرف کنه

روش دم پختک همیشه درست میکنم تا حالا ابکش نکردم

ولی ب اونای که روش برنج زعفرانی رو یاد دادم دیدم تو قل خوردن چه رنگی میگیره برنج وقتی آبکش میکنن دیدن داره واقعا

فقط اینو یادت باشه بهتره موقع خیساندن برنج چه ایرانی چه هندی زعفران در نمک تو بزن تا خوب برن تو خورد هم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
عزیز برنج زعفرانی یادت باشه زعفران و با برنج قاطی کنی دم نکنی لایه لایه بزنی ک نمیشه اون مدل دیگه ا ...

مرسی عزیزم 😘

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز