2777
2789
عنوان

یه سوااال

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 116 پست
انشالله ک اماده میشع 

انشاالله 

اخه ما عروسی که میگیریم خیلی شلوغ میشه حدود ۲ هزار نفر دعوتی هست 😥 کم کمش ۲۰۰ ملیون خرجمون میشه یعنی نکه ما تنها ایجوریم همه همیجورن رسممونه

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
بیستو چهار میلیون؟ 

اره بخاطر اینکه بابام برای ابجیم گرفته مجبوره واسه منم بگیره 

یخچال ساید بایسایت مارک الجی که دراش توهم باز میشه 

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم اینجام تا سقف هزار و هزارو پونصد مهمونامون هس 

پس شما هم حسابی تو خرج هستید😕

اره بخاطر اینکه بابام برای ابجیم گرفته مجبوره واسه منم بگیره  یخچال ساید بایسایت مارک الجی که ...

داماد چی میخره الان؟

برا ما یه بخاری دو تا فرش گاز فردار یخچال لباسشویی اتوماتیک همین تماااام طلا و اینام ک هس و یک خرید عروسی هم هس ک اونا برا من از سر تا پا میخرن مثل لباس مجلسیو مانتو شلوار کیفو کفش چادر مشکی و رنگی وست لوازم ارایشی و ماهم کتو شلوار و شلوار لی و گاپشنو کفش و لوازم ارایشی مثل ضد افتاب و مرطوب و ماشین ریش تراش و .... 

داماد چی میخره الان؟ برا ما یه بخاری دو تا فرش گاز فردار یخچال لباسشویی اتوماتیک همین تماااام طلا و ...

من الان تمام خرجم نامزدم میده و طلاهم گرفته یعنی رسممون هست 

داماد مبلمان خونه و سرویس خواب فرش کولر  بخاری موکت ابسرد کن اینا با داماد هت اگه حساب کنی مبلمان بخوام بخرم ۲۰ تومن کمتر نیس اخه من اطرافیانم همشون وظعشون خوبه نمیشه من تنها ایجور باشم اگه باشه باید قرضم کنید ما از هر طرف میبینیم پولدارن بجز ما

عروسیو داماد میگیره

الان دیگه تو و داماد ندارین پولاتون یکیه اگه پول داشته باشه واسه تو هست نداشته باشه هم واسه تو

بابایه داماد میگیره پولاهم ماله خودشه

منظورت نفهمیدم🤷‍♀️

یعنی منظورت اینه پول کادوهاتون داماد بر میداره؟

برای ما دیگه اگه طلب نداشته باشن عروس دوماد بد میدارن اگه طلبی چیزی باشه میدن طلب 

دامداره عزیزم من خودم عاشق حیوونام ولی شغلش پر درامده خداروشکر تجارتم میکنه مثلا از کردستان میاره از ...

اااا چ جالب عزیزم شوهر منم دامداده شوهرت چی دارن🥰